accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Hamarosan kezdődik a horvátországi RetrOpatija

utazomajom /

A legkedveltebb opatijai rendezvény június 27. és 29. között kerül megrendezésre, és ismét megtölti a várost nagyszerű zenével, egyedi divat- és stílusirányzatokkal, szokatlan táncritmusokkal és remek hangulattal.

Időutazás

Mesébe illő érzés a korábbi zenetörténeti korszakokba visszatérve a swing, a jazz, a rock és a disco ritmusára táncolni egy olyan város utcáin, amelynek szépsége már a régebbi korokban meghódította az európai arisztokráciát, miközben szemünk előtt a huszadik század arany évtizedeinek stílusai elevenednek meg ebben a gyönyörű mediterrán városban. Woody Allent az éjszakai Párizs ihlette fiktív utazásra a múltba, Opatija Idegenforgalmi Közössége pedig valósággá is tette az időutazást…

Opatija – RetrOpatija

Opatija legkedveltebb rendezvénye

A RetrOpatija, Opatija legkedveltebb rendezvénye, amely a huszadik század arany évtizedeibe visszarepítő zenés-táncos időutazásként is ismert, június 27. és 29. között kerül megrendezésre, így a város ismét megtelik fantasztikus zenével, egyedi divat- és stílusirányzatokkal, vagány táncritmusokkal és remek hangulattal. A rendezvény három napja alatt Opatija minden szeglete retró energiával lüktet majd, és ehhez az egyedi hátteret az ötletesen díszített kirakatok és bárok, a retro vásár, a régi autók és Vespák, táncosok, fodrászok és egy őrült diszkóparti szolgáltatja majd. Egy pillanat alatt visszarepülhetünk az elbűvölő 20-as évekbe, a gyöngyök, flitterek és tollak idejébe, egy lépéssel odébb pedig már táncolhatunk is a rock’n’roll ritmusára pomádétól csillogó frizurával, vagy egy régi trapéz nadrágban lejthetünk a Bee Gees slágereire. Sminkeseink, borbélyaink és fodrászaink az Ön kívánságainak megfelelő retró átalakításhoz is készséggel állnak rendelkezésére, mert a RetrOpatiján a vendégek is aktív részeseivé válhatnak az egyedülálló retró hangulatnak.

>>> Opatija Európa legromantikusabb városa!

Opatija - RetrOpatija
Opatija – RetrOpatija

Zene

A múlt zenéin átívelő háromnapos utazás fénypontja egy diszkó parti lesz a csillagos ég alatt a Nyári Színpadon, a mediterrán térség legszebb színpadán. Az idősebb generációk a legendás diszkóklubok fénykorában érezhetik magukat, a fiatalabbak pedig megismerhetik az egykori diszkók hangulatának varázsát.

Opatija – RetrOpatija

– A RetrOpatija Opatija legkedveltebb rendezvénye, ahol a zene és a tánc, a remek hangulatú társasági élet és a múltidéző utazás felejthetetlen élményeivel gazdagodhatunk. Ismét megemlékezünk a zene- és a divat történetének huszadik századi aranykoráról, és elfelejtjük a modern világ minden gondját. Vegyük elő a szekrényből a pöttyös ruhákat és a legjobb trapéz nadrágokat, lőjük be a frizuránkat, pödörjük meg a bajuszunkat, és csatlakozzunk az “évszázad bulijához” – javasolja Suzi Petričić, Opatija Város Idegenforgalmi Közösségének igazgatója.

Ajánlatok