accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Őrzés-védelemmel kapcsolatos munkák: mit érdemes tudni róluk?

utazomajom /

Őrzés-védelem munkák Pécsen is vannak szép számmal. Így aki ezen a területen keres, az valószínűleg talál is magának állást. Azonban érdemes pár dolgot átvenni, még mielőtt belekezdenénk a keresésbe és a leadnánk az első jelentkezésünket.

Hol érdemes keresni az őrzés-védelemhez kötődő munkákat Pécsen?

Számos helyen találhatunk az őrzés-védelem területéről pécsi munkákat. Lépten-nyomon belebotlunk, legyen szó akár online, akár offline helyekről. Először is érdemes egy a helyi munkákat kategorikusan tömörítő állásportált felkeresni. A Pécsállás weboldala tökéletes erre, melyet itt találunk a Visit the site hivatkozásra kattintva.

Maradva az online felületeknél, érdemes a közösségi médiában is nyitott szemmel járni. Vannak kifejezetten helyi munkákat kínáló csoportok, melyekben könnyen akadhatunk pár megfelelő felhívásra.

Ne feledkezzünk meg ugyanakkor a családunkról és ismerőseinkről sem! Ők is nagy segítséget jelenthetnek, főleg ha van köztük olyan, aki azon a területen dolgozik, amelyen mi is szeretnénk elhelyezkedni. Így akár közvetlen is felkereshetjük a kiszemelt vállalatot.

Csak végzettséggel lehetünk vagyonőrök?

Az egyik legnagyobb tévhit a vagyonőri állásokkal kapcsolatban, hogy azokat mindenképp csak megfelelő végzettséggel lehet betölteni. Pedig erről szó sincs!

Természetesen vannak olyan pozíciók, melyeknél mindenképp szükség van a megfelelő képesítés megszerzésére (ezt a kiírásnál is jelzik). De sok olyan vagyonőri pozíció is van, melynél ez nem elvárás, maximum előnyt jelent. De még ekkor sem kell aggódnunk, ha nekünk nincs, beadhatjuk bátran az önéletrajzunkat.

Minden esetben a kiírást érdemes figyelni, mert ott minden fontos információ fel van tüntetve. Ha pedig mégis szükségünk van valamilyen plusz információra, akkor egyszerűen keressük fel azt, aki meghirdette az adott pozíciót. Kérdezzünk bátran! Önállónak és kezdeményezőnek lenni mindig is imponáló volt a munkáltatók számára.

Nők be se adják a jelentkezésüket?

De, bátran adják be hölgyek is! Bármennyire is úgy gondoljuk, hogy ezek az állások kifejezetten férfiaknak szólnak, ez sok esetben nem így van. Sőt! Ha nincs odaírva, hogy kifejezetten férfiakat keresnek, akkor bátran beadhatják nők is a jelentkezésünket.

A legtöbb esetben ez akkor van, ha olyan munkakörről van szó, mely során a beléptetés/kiléptetés is szerepel a munkaköri leírásban. Ilyenkor jellemzően sokat kell kommunikálni az emberekkel, amit sok esetben gördülékenyebben tudnak elvégezni a hölgyek.

De egyébként bármennyire is furcsának tűnik, igenis fontos a megfelelő kommunikációs készség egy ilyen munkakör esetén. Meglepődnénk, ha tudnánk, hogy milyen sokszor van szükség arra, hogy emberekkel kommunikáljunk, hogy érveljünk, meggyőzzünk, vagy segítsünk másokat.

A fentiek segítségével már könnyebb lesz állást találni, és felkészültebbek is leszünk a feladatokra.

Ajánlatok