accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Öt belföldi utazási tipp a tavaszi szünetre

utazomajom /

Ahogy beköszönt a jó idő és közeleg a tavaszi szünet, sokan már izgatottan tervezgetik, hogyan töltsék el ezeket a szabadnapokat. Ha te is azon gondolkodsz, hogy hova is utazz a családdal belföldön, hogy feltöltődjetek és élményekben gazdag pihenésben legyen részetek, ne keress tovább! Összegyűjtöttünk öt kiváló úti célt, amelyek garantáltan emlékezetessé teszik a tavaszi szünetet.

Balaton

A Balatont nem csak nyáron, egy last minute nyaralás alatt érdemes felfedezni. A tó környéke mindig remek választás, főleg a tavasz első napjaiban, amikor a természet virágba borul. Bár a tóban még nem tudtok fürdeni, de akár egy wellness központ vagy Hévíz is jó lehetőséget kínál a pancsolásra. Hajózni pedig ilyenkor is lehet, szálljatok kompra, és fedezzétek fel az északi-part gyönyörű településeit, mint például Tihanyt vagy Badacsonyt.

Eger és környéke

Eger városa és környéke sokszínű programlehetőségeket kínál. Válasszatok egyet az akciós utazások közül és látogassatok el a híres egri várba, ahol nemcsak a történelem egy szeletét ismerhetitek meg, hanem csodás panorámában is gyönyörködhettek. Ne hagyjátok ki a borászatokat sem, és kóstoljátok meg a helyi borokat.

Gyula

Gyula egy varázslatos város, melynek gazdag történelme és lenyűgöző látnivalói minden látogatót elbűvölnek. A várfalak között sétálva úgy érezhetitek magatokat, mintha részesei lennétek a múlt emlékeinek. Emellett Gyula híres termálvizéről is, melynek gyógyító hatásait hosszú évek óta élvezik az ide érkezők.

Hollókő és a Palóc vidék

Hollókő egyedi hangulatával és a Palóc vidék varázslatos tájaival igazi időutazásra invitál titeket. Sétáljatok az ófaluban, és ismerjétek meg testközelből a hagyományos palóc házakat. Ráadásul a húsvéti népszokásoknak is nagy hagyománya van itt, így a locsolkodásból sem fogtok kimaradni.

Hortobágyi Nemzeti Park

Ha a természet szerelmesei vagytok, ne hagyjátok ki a Hortobágyi Nemzeti Parkot. Az egyedülálló pusztai táj és a lenyűgöző madárvilág garantáltan elvarázsol majd titeket. Látogassatok el a híres kilenclyukú hídhoz, és élvezzétek az Alföld végtelen síkságát.

Használjátok ki az első igazi tavaszi napsütést, és töltsétek együtt új vidékek felfedezésével a szünetet. Így nem csak ti szakadhattok ki egy kicsit a mókuskerékből, de a gyerekeknek is izgalmas tájakat, történelmi emlékeket mutathattok meg.

Ajánlatok