accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

A poggyászmizéria soha nem érhet véget, most ismét a Ryanair varázsolt nekünk!

utazomajom /

Eddig úgy kommunikálta az ír társaság, hogy csak azokra vonatkozik az új kézipoggyász szabályozás, akik szeptember 1 után vásárolták a repülőjegyet. Ez adott is némi okot hangulatkeltésre, hiszen ki fogja tudni majd ha életbe lép a szabályozás, hogy mikor történt a vásárlás. A rejtély megoldódott, mindenki, függetlenül attól, hogy mikor foglalt, ha november 1 után ül repülőre, már az új szabályok szerint kell, hogy utazzon. Erről a napokban küldött üzenetet a Ryanair az érintetteknek.

Mielőtt etikai kérdéseket vetne fel a szabályozás, (utólag lehet-e módosítani egy lefoglalt szolgáltatáson?) a cég mindenkit megnyugtat: akinek nem tetszik a szabályozás, teljes visszatérítést kérhet, és nem kötelező velük utazni.

Akiknek a november 1 is beleesik az utazásukba, azok igen kellemetlenül jártak: kifelé még 2 db poggyásszal repülhetnek, vissza pedig csak egy kisebbel térhetnek haza díjmentesen.

Azon utasok, akik nem vásároltak elsőbbségi beszállást, és november 1 után is szeretnének egy második nagyobb 10 kg-os poggyászt magukkal vinni, meg kell venniük a foglalásukhoz 2.800 Ft-ért a 10 kg-os feladott poggyászt foglaláskor, vagy 3.300 Ft-ért online a foglalás után, de még az utazás előtt. A poggyászt fel kell adni a check-in pultnál, nem szabad a géphez vinni. Egy négy fős család esetében mindössze 16.800 Ft pluszköltséget jelent az elsőbbségi beszállás.

Ez tipikus esete azoknak a problémáknak, amikkel egyéni utazók szembesülhetnek utazásuk előtt és közben.

Mit tehet az, aki a mi oldalunkon egyben vásárolta meg repülőjegyét és szállását utazási csomagként? Hátradőlhet. Nem kell aggódnia, mert partnerirodánk a Beontrips tartja az eredeti vásárlási feltételeket. Mindazok akik Ryanair jeggyel utaznak november 1 után, de szeptember 1 előtt vásárolták utazásukat a foglalas.utazomajom.hu oldalon és nagy kézipoggyászt szeretnének vinni, a Beontrips hozzáadja foglalásukhoz a szolgáltatást díjmentesen.

Az elsőbbségi beszállás megvásárlásakor ugyanúgy lehet pluszban egy 10kg-os poggyászod, ráadásul fel is viheted a gépre, és ami a legszebb, hogy olcsóbb: 2.100 Ft. “Korlátozott elérhetőség – ez a termék hamarosan elfogy”, állítja a Ryanair.

Aktualizáltuk a Kézipoggyászra vonatkozó irányelvünket. 2018. november 1-től kizárólag az Elsőbbség és 2 kézipoggyász szolgáltatást megvásárló ügyfelek vihetnek fel magukkal 2 darab poggyászt a fedélzetre. Tekintsd meg alább a kézipoggyászra vonatkozó lehetőségeket.

jelzi a társaság repülőjegy foglaláskor is.

Ajánlatok