accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Pohár kisokos: melyik papírpohárba mit tegyünk?

utazomajom /

Ha még csak most kezdesz vendéglátással foglalkozni, akkor láthatod, hogy mennyiféle pohártípus és -méret között tudsz válogatni. Lehet, hogy már átgondoltad az italkínálatodat, azonban a poharak tömkelege közül nehéz kiválasztani azokat, amelyekre ténylegesen szükséged lesz.

Cikkünkben segítünk neked, és bemutatjuk a papírpoharakat, valamint azt, hogy melyik mire való és mit érdemes belőle kínálni.

Az 1 dl-es (4 oz) poharak, a legerősebb feketének

Ez a pohár a legkisebb papírpohár. Kényelmes a fogása és tetőt is vásárolhatsz hozzá, ami ivólyukat tartalmaz. Ebben a pohárban presszókávét, ristrettót vagy lungót kínálhatsz vendégeid részére. Az indepack.hu webáruház papírpohár kategóriájában is megtalálod ezt a méretet több színben is.

Az 1,8 dl-es (7 oz) poharak, a kisebb finomságoknak

Ez a méret a kávéautomaták standard mérete, azonban a papírpoharat nem annyira használják, mivel a szájméretével sok esetben probléma van. Azonban, kávézódban ebbe tudod tenni a doppiót, az americanót és a moccacinót. Ivólyukkal ellátott fehér vagy fekete tetőt kínálnak hozzá.

A 2 dl (8 oz) pohár, a legnépszerűbb kávék pohara

A leggyakrabban használt pohárméretről van szó, ebben kínálják a kapucsínót. Mivel nagyon sokan ezt a kávéfajtát keresik, így általában mindenhol ebből fogy a legnagyobb mennyiség, érdemes belőle elraktározni. Ehhez már változatosabb tetőkínálattal találkozhatunk, hiszen színben általában natúr, fehér, fekete és piros közül választhatunk, illetve ivólyukas változat mellett szívószálas változatot is vásárolhatunk.

3 dl (10-12 oz) papírpohár a hosszabb kávékhoz

Ez a pohár a hosszabb kávék szervírozásához való. Ha latte macchiatót vagy caffé lattét készítesz, akkor ez a pohár lesz az ideális. Szintén széles tetőválasztékot találsz hozzá. A forró csokihoz is ideális választás.

4 dl (16 oz) pohár a krémes finomságoknak és a jeges csodáknak

Ezt a poharat akkor ajánljuk, ha valami kávéspecialitáson gondolkozol, de a jeges kávéhoz is ez a megfelelő, mivel a jégnek és a fagyinak helyre van szüksége. Mindenképpen vásárolj hozzá tetőt, lehetőleg szívószálasat, hiszen a kávéélményt így teheted teljessé!

5 dl (20 oz) papírpohár, az extra igényekre

A 4 dl-es változathoz hasonlóan extra kávéélményekhez ajánljuk ezt a hatalmas poharat. XXL kávé, krémes-habos finomságok, egyedi fejlesztésű ízekhez kiváló választás. Tetőt is találsz hozzá.

Papírpohár logózása

Amikor papírpoharat választasz, akkor két lehetőséged van. Választhatod az előre mintázott változatot, ez nagyon mutatós, általában valamilyen kávéra utaló mintával árusítják, illetve fekete vagy piros színű. Vagy választhatsz egyszínű poharat, fehéret vagy kraft (barna) színűt, amire kérheted a saját logód nyomtatását. Mi ezt ajánljuk, hiszen ezzel hirdetheted saját brandedet, ez kiváló reklám cégednek.

Azt ajánljuk, hogy az italkínálatod alapján válaszd ki azokat a papírpoharakat, amelyek megfelelőek lesznek és rendelj belőlük eleget, hiszen, ha egy üzlet beindul, akkor folyamatosan szükséged lesz rá. Figyelj arra, hogy soha ne fogyj ki a készletből, hogy a kiszolgálásod zavartalan maradjon!

Ajánlatok