accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Megfizethető LifeClass szállodalánc Portorožban

utazomajom /

A LifeClass Hotels & Spa Portorož szálloda hotelei vendéglátó-, wellness- és kongresszusi szolgáltatásokat kínálnak a kiegészítő pihenési lehetőségek széles tárházával. A szállodalánc 170 éves hagyományokra épül, amelyeket minőségi kikapcsolódási lehetőségek egészítenek ki: öt természetes gyógyító szolgáltatás, 800 éves gyógyítási hagyomány és a tenger melletti kitűnő elhelyezkedés. Személyzetük híres vendégszeretetéről, professzionalizmusáról, precizitásáról, valamint a vendégek iránti elkötelezettségéről.

Szlovén tengerpart

A Resort LifeClass Szállodalánc & Gyógyfördő a szlovén tengerparton, Portorož központjában található, mindössze 20 km-re az olasz, és 7 km-re a horvát határtól. A luxusszálloda hálózat hat négy- és ötcsillagos szállodát foglal magába: ide tartozik a Hotel Mirna, a Hotel Neptun, a Wellness Hotel Apollo, a Grand Hotel Portorož, a Hotel Riviera, valamint a Hotel Slovenia is.

A szállodalánc egységei nem csupán nagyszerű szállodák és első osztályú szolgáltatóhelyek, hiszen a helyi gazdag kultúra elemeit felhasználva alkították ki a gyönyörű mediterrán környezetbe épült exkluzív pihenőhelyeket. Ezt az úti célt az emberek, a hagyományok, a történelem, valamint a látnivalók különböztetik meg a többitől.

Portorož szállodái felejthetetlenek

A LifeClass Hotelsnél nyomon követik a vendéglátás, a wellness, a szállodaipar, valamint a turizmus legfrissebb trendjeit annak érdekében, hogy teljes mértékben megfelelhessenek vendégeik ízlésének és felülmúlhassák látogatóik elvárásait.

Terme Portorož Hotel

Kiemelt helyzetük lehetővé teszi, hogy a tengerparti régió legátfogóbb termál- és wellness-kínálatát biztosítsák vendégeik számára.
A Terme Portorož Hotel egy természetesen egészséges mediterrán környezetben található, amely egész évben, 365 napon keresztül kínál szolgáltatásokat a legkülönfélébb wellness- és gyógyászati központjaival, valamint termál- és fűtött tengervizes medencéivel. Kínálatuk öt helyi gyógyító tényezőn alapszik holisztikus megközelítéssel, amely a test és a lélek egyensúlyát hivatott elérni. A wellness központ egyik legnépszerűbb alapanyaga a sóiszap, amelynek használata a 13. századra nyúlik vissza. Az Acqua Madre-ban már a bencés kolostor szerzetesei is alkalmazták a sót, a sóoldatot és a sóiszapot reumatikus, bőr-, valamint légzőszervi betegségek kezelésére.

Ennek az üdülőhelynek a közvetlen környezetében található a hotel két méltán híres strandja is: a Meduza 4* és a Meduza Exclusive 5*, amelyek több egymást követő évben is elnyerték a Kék Zászlót, vagyis a természetes fürdőhelyek minősítését.

Értékrendek

A cégcsoport küldetése, hogy a szálloda kínálta lehetőségeket ötvözni tudja a Portoroz városában fellelhető hagyományokkal. A vállalat mottója: “Az egészséges élvezetek világa”. Ezen célkitűzéssel összhangban a LifeClass szállodák a következő értékrendet követik:

 • Egészség
 • Aktív élet
 • Pozitív energia
 • Inspiráció, meglepetés
 • Holizmus / A test és a szellem egyensúlya
 • Fiatalság
 • Trendkövetés, innováció
 • Gondoskodás a környezetről a természettel összhangban
 • Együttműködés a helyi környezettel
 • A vendégek elégedettsége
 • Szakmaiság

 

Ajánlatok