accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Próbáld ki a tandemugrást, nem fogsz csalódni!

utazomajom /

Ha olyan élményre vágysz, ami egyáltalán nem hétköznapi, hanem emlékezetes és kiszakít a szürke mindennapok világából, próbáld ki a tandemugrást! A tandemugrás során egy képzett ugróhoz rögzítve ugrasz ki a repülőből 3500-4000 méter magasságból, majd a szabadesés élményét megtapasztalva ejtőernyővel kellemesen földet érsz.

Azok, akik kipróbálták a tandemugrást, hihetetlen jó élménynek tartják, és többször visszatérnek a Tandemugrás – Millennium Tandem Team dunaújvárosi ugróbázisára. Sok embernek annyira megtetszik ez a sport, hogy meg is szeretnék tanulni az ejtőernyőzést. Számukra ajánljuk az ugrás után a cég ejtőernyős képzését, ami az úgynevezett A.F.F program alapján zajló, gyorsított szabadeső képzés.

Az első lépés az ejtőernyőzéshez: a tandemugrás

A tandemugrás bármennyire is extrém, nagyon biztonságos. A cég képzett, versenysportoló tandemugró pilótáival – akik több ezer ugrás tapasztalatával rendelkeznek – garantáltan épségben földet érsz. Különösebb előképzettséget nem igényel, az ugrás előtt mindössze egy rövid helyszíni oktatáson kell részt venned.

A tandemugrás során képeket és videófelvételt is készíttethetsz, hogy megörökítsd az ugrás élményét. Bár a látvány, ami az ugrás során eléd tárul felejthetetlen, mégis érdemes ezt a szolgáltatást kérni, hogy később is visszanézhesd, átélhesd ezt a semmihez sem hasonlító érzést. Kiválaszthatod, hogy hány kameraállásból készüljenek a felvételek. A többkamerás felvételt előre jelezni kell az ugrás megrendelésekor, ugyanis ilyenkor szükség van egy légi operatőrre is, aki veletek egy időben kiugrik, hogy rögzíteni tudja az ugrás minden mozzanatát.

Az ejtőernyőzés szerelmesei

Ha a tandemugrás során magával ragadott az élmény, te is megtanulhatod az ejtőernyőzést. A Tandemugrás – Millennium Tandem Team szakembereitől az elméleti és a gyakorlati ismereteket egyaránt elsajátíthatod. Miután az alapismereteket már tudod, két képzett oktató segít majd az első önálló ejtőernyős ugrásban.

A tanfolyam során kilenc ugrást fogsz végrehajtani, amikor megtanulod az ejtőernyő irányítását, és a tökéletes landolás trükkjeit. Az oktatók rádión adott utasításokkal mindvégig segítenek, támogatnak téged. A tanfolyam után pedig lehetőséged lesz náluk arra, hogy szakmai felügyelet mellett élvezhesd az ejtőernyőzés szenvedélyét.

A tandemugrás kiváló ajándék

Ha egy barátodnak, rokonodnak szeretnél maradandó élményt, ajándékot választani, a tandemugrással nem fogsz mellé. Egy szülinapot, legénybúcsút, lánybúcsút emlékezetessé tehetsz a tandemugrással, s a közös élmény még erősebbé teszi a barátságot.

Baráti társaságok és cégek is gyakran választják ezt a programot csapatépítő céllal, hiszen erre is tökéletes lehet. Ha te is ki szeretnéd próbálni, vagy meglepetésnek szánod valakinek, ne habozz felkeresni a Tandemugrás – Millennium Tandem Team honlapját!

Ajánlatok