accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Repülj olcsón! 8 tavaszi repjegy 15 500 Ft alatt Budapestről!

utazomajom /

Még mindig vannak olcsó repülőjegyek közeli városok meglátogatására. A tavaszi időszak pedig a legjobb alkalom, hogy egy-egy várost megnézzünk, épületeket, parkokat és várakat fedezzünk fel, hogy megismerjük jobban a közeli, könnyen bejárható úti célokat is.

Montenegró, Podgorica – Március 4-7. | Wizz Air-rel tagsági nélkül: 10 788 Ft

Podgoricában az átlag hőmérséklet 16-17 Celsius fok, így tavaszias kirándulóidőben kellemes sétát tehetünk a főként szerelmesek által látogatott Sastavci hídnál, vagy a történelmi helyek rajongóinak kihagyhatatlan látványosság a középkori Ribnica erőd.

Svédország, Malmö – Március 14-18. | Wizz Air-rel tagsági nélkül: 10 849 Ft 

Látogasd meg Malmö forgalmas belvárosát, régi piacterét, a Lilla Torg-ot és ha kíváncsi vagy a nagyon látványos Oresund-hídra, az is mindössze 15 percnyi autózás a belvárosból!

Románia, Marosvásárhely – Március 18-23. | Wizz Air tagsági nélkül: 10 508 Ft

Marosvásárhelyen és környékén kerékpáros és gyalogos túraútvonalakat járhatunk be, valamint a várat semmiképpen sem szabad kihagyni! Erdély hatodik legnagyobb városaként több tradícionális konyhával rendelkező éttermet is találunk, ahol valamelyik erdélyi ételt érdemes megkóstolni!

Belgium, Brüsszel – Március 23-28. | Wizz Air tagsági nélkül: 10 788 Ft

Brüsszel pár nap alatt jól megismerhető, felfedezhető. A Grand Place-en tett séta után jól fog esni egy csokis gofri (waffel), és a legnagyobb nevezetességeket (erről itt írtunk) is be lehet iktatni egy pár napos kiruccanásba.

Lengyelország, Varsó – Március 26-29. | Ryanairrel: 11 356 Ft

Varsóban a sokszínű építészeti stílus keveredését tapasztalhatjuk, de nagy élmény az óvárosban tett séta. Ebédre egy tejbárba is betérhetünk autentikus és olcsó ételért, sőt, esőnapra is megannyi beltéri programmal vár a lengyel főváros.

Németország, Nürnberg – Április 18-23. | Ryanairrel: 15 182 Ft

A bajor nagyváros a Pegnitz-folyó partján fekszik. Főterén sétálva színes piaci standokat találunk szinte minden nap nyitva, illetve itt emelkedik a magasba a Frauenkirche, a város szimbolikus gótikus temploma. A Kaiserburg kastély kiállításait is érdemes megtekinteni, valamint tornyaiból lélegzetelállító kilátás nyílik a városra.

Albánia, Tirana – Március 25-28. | Wizz Air tagsági nélkül: 14 141 Ft

Tirana legfontosabb látványosságai a főtéren találhatók, mint az Ethem Bég Mecset, a kommunizmus világát bemutató BunkArt 1 és 2 interaktív múzeumok, valamint érdekes a House of Leaves, az albán titkosszolgálat épületében megtekinthető kiállítás is.

Anglia, London – Március 8-11. | Ryanairrel: 15 258 Ft

London nevezetességeit talán nem kell bemutatni (Westminster-palota, Big Ben, Parlament, Tower Bridge, London Eye), azonban jó tudni, hogy számos múzeum ingyenesen látogatható a nagyvárosban. Ez a pár nap biztosan nem elég mindenre, de jó tervezéssel sok nevezetesség bejárható. Fontos: Londonba útlevél szükséges!

A felsorolt repjegyekből is jól látszik, hogy az utazás nem a repülőjegyen fog múlni! A feltüntetett fapados repülőjegyek kis kézipoggyászt tartalmaznak.

Ajánlatok