accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Olcsó repjegy mellé költséghatékony reptéri fuvar jár – a MOL Limoval

utazomajom /

Emlékszel még a repülés hőskorára, amikor a Ferihegyre kizárólag taxival vagy busszal lehetett kijutni, esetleg megkértünk egy barátot, családtagot, hogy fuvarozzon minket? Ezeknek az időknek vége! Manapság felesleges szívességet kérni, buszon zötykölődni vagy súlyos pénzeket kifizetni egy reptéri transzferért. 2019. júniusától a MOL Limo is közvetlen reptéri kijutást kínál a felhasználóknak, mindezt egyszerűen, kényelmesen és költséghatékonyan. Mutatjuk a részleteket!

Hogyan juthatsz ki a reptérre?

2019. júniustól a repülőtérre közvetlenül is eljuthatunk Limoval és ott hagyhatjuk az autót anélkül, hogy idegeskedni kellene vagy a drága parkolásért aggódni. Nincs shuttle, átszállás, kétszer pakolás és így az utazási idő is kevesebb. És a legjobb, hogy ez a „reptéri transzfer” csak pár ezer forinttal terheli meg a pénztárcánkat.

A MOL Limoval történő kijutás egyáltalán nem bonyolult, csak annyi a dolgod, hogy:

 • Lefoglalsz egy Limot a zónában, és elindulsz a reptér felé.
 • Fordulj balra a Repülőgép Múzeumnál!
 • Miután letértél a reptérre bevezető útra, fordulj jobbra a Holiday Lite Parkoló felé.
 • Hajts át az autóval a sorompón, ami automatikusan beenged. Ha nem nyílik fel a sorompó, akkor a kesztyűtartóban lévő fedélzeti eszközben van egy kártya, amivel be tudsz hajtani a reptéri parkolóba. A kártyát használat után tedd vissza a helyére, különben nem tudod majd lezárni az utazást.
 • Parkolj le a dedikált Limo parkolóhelyek egyikén!
 • Zárd le az autót, majd a Holiday Lite Parkolón át, a fedett járdán közelítsd meg a terminált.

A sorompót elhagyva a parkoló hátsó végében lévő gyalogosúton sétálj fel a terminálig. Ez kb. 7-9 percet vesz igénybe, így még shuttle buszt sem kell igénybe venni.

Bővebb reptéri infó: www.mollimo.hu/hu/repter

Nézzük az árakat!

Vegyünk egy átlagos utazást a belvárosból (Oktogon) a Liszt Ferenc repülőtérre, amely 30 percnyi utazást jelent (a Google Térkép szerint).

 • Regisztrált alkalmi felhasználóknak a Volkswagen Up autókkal 30 perces utazás 77 Ft-os percdíjjal összesen 2310 Ft-ba kerül
 • Ehhez jön az egyszeri reptéri díj, 1990 Ft
 • Vagyis összesen 4300-ból kijuthatsz a belvárosból a repülőtérre.
 • Nagy csomagok esetén pedig választhatod a Mercedes A-osztály járműveit is.

Nem rossz, ugye?

Ha gyakrabban repülsz, vagy ha kedvet kaptál a limozáshoz, érdemes havidíjas előfizetésre váltani. Havidíjjal városon belül akár 59 forintért is autózhatsz a kétszemélyes Smartokkal.

A szolgáltatás árairól bővebben: www.mollimo.hu/hu/araink

A MOL Limoról

Tavaly január óta érhető el a fővárosban a MOL közösségi autómegosztó szolgáltatása, a MOL Limo. Szeretjük, mert

 • használata pofonegyszerű,
 • költséghatékony,
 • a közösségi autózás hozzájárul egy tisztább levegőjű Budapesthez.

Csupán egy alkalmazást kell letölteni, majd egyszeri regisztrációs díjat fizetni és máris indulhat a nagy utazás!

 • A budapesti Limo flottát összesen 450 db autó alkotja
 • 150 elektromos és 300 benzines jármű közül választhatsz, így a Limo-zónán belül mindig találsz hozzád közel eső, szabad autót
 • Jó hír, hogy a Limoval a szolgáltatási zónán belül nem kell fizetni a parkolásért
 • A legkisebb Smart elektromos autókkal pedig gyerekjáték lesz parkolóhelyet találni a belváros zsúfolt utcáin.

***

Kipróbálod? Szerintünk érdemes! Egy olcsó repülőjegy mellé költséghatékony reptéri fuvar dukál!


Szponzorált tartalom.


Ajánlatok