accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Életed élménye: 19 napos csoportos óceánjárós utazás Kelet-Ázsiában: Japán, Tajvan, Fülöp-szigetek, Hongkong

utazomajom /

Életed utazására készülsz? Jó helyen jársz, ilyen lehetőség ritkán jön szembe. Most igazán különleges élményben lehet részed ezen Bécsből induló a csoportos utazáson. Először is irány repülővel Tokió, ahol idegenvezetővel városnézésre mész. Felfedezed a város leghíresebb látnivalóit, élvezed a Japán precizitást és nyüzsgést, megkóstolod a legfinomabb fogásokat. Másnap irány Kamakura, amely Japán egykori legnépesebb városa és fővárosa volt. Este óceánjáróra szállsz, amivel elhajózol Oszakába, majd a japánok kedvelt nyaralószigetére a lenyűgöző karibi hangulatú Okinawára, onnan pedig másnap tovább utazol az Isigaki szigetre, ahol vár a gyönyörű természet. A következő két nap egy új országot, Tajvant fedezheted fel, ahonnan célba veszitek a világ egyik legsokszínűbb országát, a Fülöp-szigeteket. A főváros és környékének felfedezése után irány a toplisták csúcsa, a képeslapra illő pálmafás, fehérhomokos Boracay sziget. Másnap a közeli Puerto Princesa szigetre hajózol, ahol megtekintheted a föld alatti folyót és számos egyéb természeti látványosságot, mielőtt elindulsz Hongkongba. Erre a városra két napod lesz, ahol idegenvezető is a segítségedre lesz. Fájdalmas búcsút veszel az életed kalandjától és hazarepülsz Bécsbe.

Példa dátum: 2024.02.15. – 2024.03.03. 1.599.990 Ft / fő teljes ellátással, repülővel, óceánjáróval. MEGNÉZEM

Az ár a következő szolgáltatásokat tartalmazza

 • Repülőút (turistaosztály) a KLM légitársasággal Bécsből Amszterdamon keresztül Tokióba és vissza Hongkongból Párizson keresztül 23 kg poggyásszal (kézipoggyász: 12 kg, 55 x 25 x 35 cm), reptéri illetékek és biztosítási díjak
 • 1 éjszaka **** szállodában Tokióban
 • 14 éjszaka az MS Westerdam fedélzetén
 • 1 éjszaka **** szállodában Hongkongban
 • ellátás: 2 reggeli, 3 ebéd (szálloda), ill. teljes ellátás reggelivel, ebéddel és vacsorával, délutáni és éjféli harapnivalókkal, italokkal az étkezések mellé (jeges víz, jeges tea, kávé/tea), 24 órás kabinszerviz (hajó)
 • 1 vacsora a specialitásokat kínáló PINNACLE GRILL steakhouse étteremben a teljes ellátás keretében (hajó)
 • 1 üveg „Sparkling Wine” érkezéskor a kabinban (hajó)
 • az utasoknak fenntartott területen a fedélzeti létesítmények használata és részvétel a fedélzeti szórakoztató programon
 • fedélzeti hitelkeret kabinonként 100 amerikai dollár értékben (jelenleg kabinonként kb. 91 eurónak felel meg)
 • borravalók a fedélzeten 224 amerikai dollár értékben fejenként és tartózkodásonként a kabinokban
 • 1 városnézés Tokióban (időtartam kb. 4 óra, 2. nap)
 • 1 kirándulás Kamakurába (időtartam kb. 6 óra, 3. nap)
 • 1 kirándulás (egész napos) Hongkong szigetére és Kowloonba (időtartam kb. 8 óra, 17. nap)
 • 1 kirándulás (egész napos) Lantau szigetére (időtartam kb. 8 óra, 18. nap)
 • az útiterv szerinti valamennyi transzfer, látogatás és belépő
 • helyi német nyelvű idegenvezető a transzferek és a kirándulások során
 • a fedélzeten használt nyelv: angol, német nyelvű vendégszolgálat
 • minden be- és kihajózási illeték, üzemanyagpótdíj

Példa dátum: 2024.02.15. – 2024.03.03. 1.599.990 Ft / fő teljes ellátással, repülővel, óceánjáróval. MEGNÉZEM

Útiterv

1. nap Repülőút Tokióba, Japánba
2. nap Tokió • Megérkezés, a német nyelvű idegenvezető üdvözli a vendégeket, majd városnézés Tokióban. A tokiói felfedezőút az Aszakusza-negyed felkeresésével kezdődik. Aszakusza az Edo-korban szórakozónegyed volt, amely a hagyományos Kabuki-színház előadásainak volt a színhelye, a modern korban azonban elveszítette jelentőségét. Napjainkban itt bájos üzletek és éttermek találhatók, valamint a város legrégebbi temploma, a Szenszódzsi. Sétáljon végig a Nakamiszén, egy évszázados szuvenírutcán, és vásároljon tökéletes szuveníreket vagy valamilyen helyi finomságot. Az aszakuszai látogatás után keresztülutaznak Tokión a Meidzsi-szentélyhez. A Meidzsi-szentély Japán egyik leghíresebb sintó szentélye, amely az egykori császár és felesége istenként tisztelt lelkének van szentelve. Lépjen be a 12 méter magas Torii-kapun keresztül erre a nyugodt vidékre; a szent helyre való belépés előtt sintó tisztálkodási rituálé keretében tisztára kell mosnia a kezét. Miközben végigsétál a területen, és átéli ennek az egyedülálló kultúrának a hagyományait, megfigyelheti a sintó rituálékat és imákat. A túra zárásaként ugorjon fejest a tokiói fiatalok nyüzsgő központjába, és fedezze fel a legfrissebb trendeket és divatokat Sibujában, Tokió egyik leghíresebb kereskedelmi negyedében. Ez a városnegyed csak úgy hemzseg az extravagáns viseletektől, de itt vannak a város legjobb szórakozóhelyei is. Élje át Tokió nyüzsgését, miközben átkel a világhírű „Scramble” kereszteződésen, hogy aztán megérkezzen a szállodájába. A nap további részében szabad időtöltés.

A világ legforgalmasabb gyalogátkelője, Shibuya kereszteződésénél. 2500-an mennek át egy zöld alatt.

3. nap Tokió – Kamakura – Jokohama • Ma Kamakurába, Japán egykori de facto fővárosába tesznek kirándulást, amely a Kamakura-korszakban (1185–1333) a sógunátus székhelye volt. Akkoriban Kamakura a világ legnagyobb városa volt. A mai Kamakura egy kicsi, álmos tengerparti város, számos templommal, szentéllyel és más nevezetességgel. Felkeresik a Kotokuin-templomot, amely a Daibucunak, egy hatalmas, 13,35 m magas bronz Buddha-szobornak ad otthont. A 12. századból származó Curugaoka-Hacsimangú-szentély Kamakura spirituális szíve, a város egyik legkedveltebb látványossága. A szentélyt eredetileg 1063-ban Minamoto Jorijosi alapította, majd 1180-ban Minamoto Joritomo, a Kamakura-kormányzat első sógunja bővítette és helyezte át a jelenlegi helyére. A szentély Hacsimánnak, a sintó háborúistennek és a Minamoto-család védelmezőjének van szentelve. Ezután transzfer a jokohamai kikötőbe. Beszállás és a hajóút megkezdése 19.00 órakor.
4. + 5. nap Oszaka/Japán. (16.00–17.00 óra +1).
6. nap Kikapcsolódás a tengeren.
7. nap Naha/Okinawa/Japán. (7.00–17.30 óra).

Okinawa csodás tengerpartja

8. nap Isigaki/Japán. (9.00–18.00 óra).

Ishigaki

9. nap Csilung (Tajpej)/Tajvan. (8.00–17.00 óra).
10. nap Kaohsziung/Tajvan. (8.00–17.00 óra).
11. nap Kikapcsolódás a tengeren.
12. nap Manila/Fülöp-szigetek. (8.00–18.00 óra).
13. nap Boracay/Fülöp-szigetek. (8.00–15.00 óra).

Boracay

Példa dátum: 2024.02.15. – 2024.03.03. 1.599.990 Ft / fő teljes ellátással, repülővel, óceánjáróval. MEGNÉZEM

14. nap Puerto Princesa/Fülöp-szigetek. (8.00–18.00 óra).
15. + 16. nap Kikapcsolódás a tengeren.
17. nap Hongkong • Megérkezés Hongkongba (Kína) 6.30-kor és kiszállás. A német nyelvű idegenvezető üdvözli a vendégeket, majd a kirándulás megkezdése Hongkong szigetére és Kowloonba. A 373 méter magas „Victoria Peak”-re felvezető út, majd onnan a világhírű „Victoria Harbour”-re és Kowloonra nyíló kilátás egyszerűen lélegzetelállító. A Hongkong déli öblei mentén tett út során és a „Repulse Bay” mellett megállva Hongkong megint egy teljesen más arcát mutatja: inkább emlékeztet a francia riviérára, mint egy többmilliós városra. Az „úszó falu”, Aberdeen felkeresésekor azonnal mindenki számára jól láthatók a város mindenütt fellelhető kontrasztjai, hiszen a halászok itt generációk óta rendkívül egyszerű lakóhajókon élnek, és úgy tűnik, a modern világ alig-alig érinti az egyszerű emberek életét. Ezután egy jellegzetes „dim sum” ebéd következik, amely kulináris értelemben is egy kicsit közelebb hozza Önökhöz a helyi kultúrát. Ezt követően Kowloon felé veszik az irányt. Ellátogatnak a város leghíresebb piacaira, hogy bepillantást nyerjenek az itt élők mindennapi életébe, amely sok turista számára gyakran rejtve marad. A „Wong Tai Sin” templom meglátogatása sokkal közelebb viszi Önt a taoista tanok fontosságának és társadalomra gyakorolt hatásának a megértéséhez. A templom elsősorban számos jövendőmondójáról és tenyérjósáról ismert. Zárásképpen egy séta következik a híres „Avenue of Stars” kikötői sétányon, ahonnan csodálatos kilátás nyílik Hongkong szigetének felhőkarcolóira. Ezt követően transzfer a szállodába.
18. nap Lantau – Visszautazás • Korán reggel utazás Lantaura, a város legnagyobb szigetére. A „Po Lin” kolostorhoz vezető mintegy 25 perces felvonós utazás során Ön elé táruló gyönyörű panoráma felejthetetlen élmény lesz. Amint belép ebbe a tradicionális kolostorba, a hongkongi metropolisz hirtelen végtelenül távolinak tűnik. Ezután megtekintik a világ legnagyobb, 26 méter magas Buddha-szobrát, közvetlenül a kolostor előtt. Ezt követően visszautazás felvonóval a völgybe. Ekkor egyúttal lehetősége nyílik egy pillantást vetni az 1998-ban megnyitott hatalmas „Chek Lap Kok” repülőtérre. Ebéd egy kínai étteremben a kirándulás alatt. Este transzfer a repülőtérre és repülőút vissza.


19. nap Megérkezés Bécsbe és egyéni hazautazás.

Gondtalan utazás pénzvisszafizetési garanciával

Most 2000 Ft/fő ártól köthetsz útlemondási biztosítást a foglalásodra. Ha meggondolod magad, egészen az utazás előtt 10 nappal lemondhatod az utat! Megnézem a részleteket.

szponzorált tartalom.

Ajánlatok