accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

A Wizz Air Máltáról Budapestre tartó részeg utasa vizelte körbe a folyosót felszálláskor

utazomajom /

A tegnap éjszakai Máltáról Budapestre tartó Wizz Air járat először teljesen szokásosan indult. Másfél órás késés, kedves személyzet és jó kedv. Mindenki sikeresen elfoglalta az ülőhelyét felszállás előtt, amikor is az egyik erősen alkoholos állapotban lévő utastárs felpattant a helyéről, hogy ő ugyan pisilni fog. Ezzel a lendülettel rohant is a gép végébe. Igen ám, de mivel már felszállás előtt voltak a futópályán, a személyzet megpróbálta visszatessékelni az utast a helyére.

A férfi nem tágított, “mindjárt behugyozok” felkiáltással adta a személyzet és az utastársai tudtára, hogy a szükségletei kielégítésével egy percet sem várhat. “Uram üljön le, üljön le uram, kérem üljön le” hangzott a recsegő hangszórókból.

Végül a hátsó személyzeti helyek egyikére leült egy pillanatra, de ahogy a gép a levegőbe lódult, azonnal felállt és megcélozta a mosdót. Ilyenkor még az övek becsatolását jelző tabló természetesen világított és viszonylag nagy turbolencia is volt. Az úriember ekkor már trágár ordibálásba kezdett, köré gyűlt a teljes személyzet. Videóra vették az urat és a rendőrséggel fenyegették.

Az utasok a rögtönzött showt nézve arra gondoltak, hogy ebből visszafordulás lesz, de mindenki megkönnyebbült, amikor csak bepisilés lett a vége.

A Wizz Air utasa a hátsó folyosó és a mosdók elé vizelt, illetve az egyik wc-t is körbejelölte pisijével. Addigra már elkérték az útlevelét és tisztult annyira a tudata, hogy lecsendesedett. Később át is öltözött és az út végéig a helyén maradt csendben, mint aki jól végezte dolgát.

Érkezéskor az utasoknak leszállás helyett az utolsó felvonást kellett végignézniük, amíg hajnalban a rendőrök lekísérik a rendbontó utast. El is felejtette mindenki a késést és örült, hogy a jegye mellé ingyen cirkuszt is kapott.

Az utasok álmosan nézték a buszokból a rendőrökkel hőbörgő utast a gép mellett.

A sztorit olvasónk osztotta meg velünk.

Ajánlatok