accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Expo 2020: az Emirates ingyen belépőt ad a világkiállításra utasainak

utazomajom /

Az Emirates, az Expo 2020 kiemelt partnere és hivatalos légitársasága, exkluzív ajánlattal várja utasait, hogy megtapasztalhassák a Dubaji Világkiállítás izgalmait. A légitársaság azon utasai, akik Dubajba látogatnak vagy átszállnak Dubajban, a rendezvény időtartama alatt, vagyis 2021. október 1. és 2022. március 31. között bármikor ellátogathatnak az Expo 2020-ra, hiszen minden Emirates repülőjegy mellé ajándék Emirates Expo napi belépő jár.

A különleges ajánlat minden retúr repülőjegyre érvényes, beleértve a Dubajba, vagy Dubajon keresztül közlekedő Emirates járatokat 2021. október 1. és 2022. március 31. között. A First Class, Business Class és Economy Class (Special, Saver, Flex és Flex Plus jegytípusok) utasai is igénybe vehetik, illetve az Emirates oldalán keresztül a flydubai-ra lefoglalt repülőjegyekre is vonatkozik, ha az utasok az Emirates globális hálózatán belül utaznak, és Dubajban legalább hat órányi csatlakozási idővel szállnak át. Az egyirányú repülőjeggyel rendelkező utasok (az Egyesült Arab Emirátusokon kívül) szintén jogosultak az ajándék Expo napi belépőre, ha Dubajba, vagy Dubajon túli úti célra repülnek és átszállási idejük minimum hat óra. A további részletek az Emirates weboldalán találhatóak.

A Dubaji Expo 2020

A Dubaji Expo 2020 az első világkiállítás, melyet a Közel-Keleten, Afrikában és Dél-Ázsiában (a MEASA régióban) rendeznek meg. Az esemény a fenntarthatóság, a mobilitás és a lehetőségek kihasználása tematikája köré épülve bemutatja a nemzetközi együttműködés és innováció kiemelkedő példáit.

A hat hónapos, változatos programkínálat tele van olyan élményekkel, melyek minden korosztály, és a nemzetközi közönség számára is érdekesek, beleértve a tematikus heteket és a szórakozási, illetve tanulási lehetőségeket. A művészet és a kultúra szerelmesei, a gasztronómia és a technológia rajongói kiállításokra, workshopokra, előadásokra, élő showkra és sok további programra számíthatnak. A látogatók megtekinthetik nemzeti pavilonjukat is, hogy otthon érezzék magukat, míg a 190 további ország pavilonjában megismerhetnek más kultúrákat, vagy megnézhetik a különleges tematikus pavilonokat, hogy elkalandozzanak a jövőbe és felfedezzék a legújabb innovációkat.

Emirates Pavilon

Az utazás és a légi közlekedés rajongói ellátogathatnak az Emirates pavilonjába, ahol ízelítőt kapnak majd a repülés jövőjéből. A légitársaság bemutatja a jövő repülőgépeinek belső dizájnját, a repülési élmény átalakulását, illetve megismerhetik azokat az innovatív alapanyagokat és technológiákat, melyek javítani fogják a repülőgépek teljesítményét figyelembe véve a fenntarthatóság szempontjait is.

Magyarország pavilonja

A többszintes magyar pavilon, mely az “Aqua roots of Hungary”, vagyis “Magyarország vízi eredete” nevet kapta, az Expo 2020 „Mobilitás” negyedében helyezkedik el. A favázas szerkezetű pavilon az Egyesült Arab Emirátusokban igazi ritkaság. A látogatók megismerhetik Magyarország egyedülálló vízkészletét, gyógy- és termálvizeit és kulináris különlegességeit, illetve megkóstolhatják páratlan hazai ásványvizeit. Az épületet Makovecz Imre egykori tanítványa és munkatársa, az Ybl Miklós-díjas építész, Csernyus Lőrinc tervezte, és az épületet 17 magyar ács építette.

Az Emirates biztonsági intézkedései

Az Emirates minden utasa számára a kabinosztálytól és az úti céltól függetlenül több esetre – köztük Covid-fertőzéssel kapcsolatos kórházi és szállásköltségekre – kiterjedő ingyenes utasbiztosítást vezetett be. A szolgáltatás igénybevételéhez nem kell semmilyen kérvényt kitölteni, az a foglalás visszaigazolásával automatikusan érvénybe lép, és az első utazás napjától számítva 31 napig érvényes. A biztosítás meghatározott esetekben többek között félmillió dollárig (kb. 150 millió forintig) fedezi a kórházi költségeket, illetve 7500 dollárig (2,2 millió forintig) fizet kártérítést a meghatározott okokból törölt járatok esetén. A biztosítás részletes kondíciói itt olvashatóak.

Ajánlatok