accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Továbbra sem lesz módosítási díj a Ryanair-nél

utazomajom /

A Ryanair meghosszabbítja a jelenleg is tartó akcióját és továbbra sem fog díjat felszámolni az esetleges módosításért azoknak, akik októberben vagy novemberben vásárolnak repülőjegyet.

2021 március 21-ig lehet eltolni az utazást és minimum az indulás előtt 7 nappal kell eszközölni a módosítást. Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy természetesen nem úgy kell értelmezni az ingyenes átfoglalást, hogy bármilyen időpontra kedvünk szerint változtathatjuk a foglalásunkat anélkül, hogy bármit is fizetnünk kellene. Az esetleges jegyárkülönbözetet meg kell fizetni, de magának az átfoglalásnak nem lesz díja.

Egyébként a legtöbb légitársaság már eltörölte a foglalási díjat a Wizz Air kivételével, ahol pedig WIZZ FLEX szolgáltatás vásárlásával érhető el ugyanez a lehetőség.

 

Ajánlatok