Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon icon-hotels Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

Snowattack, Fent leszel egy hétig!

2018. április 10. kedd, 06:30 - selyemmajom
Franciaország Európa

Évről évre több ezer magyar rohamozza meg Les Orres-ot, hogy síeljen és bulizzon egy hétig. Idén mi is velük tartottunk.

Les Orres egy közel 100 kilométeres pályarendszerrel büszkélkedő síparadicsom Franciaországban, viszonylag közel az olasz határhoz. Maga a hegy 2720 m magas, 1600 méteren van kialakítva egy üdülőfalu, pályaszállásokkal, ahol szuveníres üzlettől kezdve a bárokig és éttermekig minden megtalálható.

Ez az apartman-negyed ad évről évre otthont több, mint 3000 síelni és bulizni vágyónak a Snowattack sí és snowboard fesztivál idejére. Maga az esemény, szervezők szlogenje, miszerint „fent leszel egy hétig” minden értelemben megállja a helyét. Ebben az egy hétben tömérdek programmal szórakoztatják a közönséget, nappal és éjszaka is. Aki csak a felén is szeretne részt venni, az biztosan nem érkezik aludni egy percet sem. Igazi fiatalos, pörgős fesztivál: nappal a pálya szélén vetélkedőkkel és bulikkal, éjszaka több színpadon neves fellépőkkel igazi fesztivál hangulattal készülnek. Néhány nappali programon mi is részt vettünk, ilyenek voltak a bikinis lecsúszás, síverseny, hegyrefutás, póker est, de ezeken kívül rengeteg program lehetőség volt: Human bowling, Big Air Bag, szabadulószoba, Quiz est, Home run, kincskeresés és fröccspong bajnokság is.

Szponzorált tartalom.

Talán ez is érdekelhet
Szeretnél utazni?