accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Annyira sokan utaznak Dubajba, hogy sűrít az Emirates

utazomajom /

Az eddigi heti kettőről heti háromra növeli Budapest-Dubaj között közlekedő járatai számát az Emirates február 14-től kezdődően. A növekvő kereslet, az utazók számának emelkedése indokolta a döntést, melynek köszönhetően a magyar utasok számára még kényelmesebb csatlakozási lehetőséget biztosítanak Dubajon keresztül a légitársaság hálózatán belül elérhető 95 úticélra.

Az új járat vasárnaponként repül, kiegészítve a már meglévő szerdai és szombati járatokat. Az EK 112-es számú járat Budapestről 15 óra 10 perckor indul és helyi idő szerint 23 óra 20 perckor landol Dubajban. Visszafelé az EK 111-es számú járat helyi idő szerint 10 óra 35 perckor száll fel és 13 óra 35 perckor érkezik Budapestre.

A Budapest-Dubaj útvonalon a szélestörzsű Boeing 777-300ER típusú gép teljesít szolgálatot.  A bővítésnek köszönhetően nagyobb rugalmasságot, kényelmesebb átszállást és több választási lehetőséget élvezhetnek az utasok, amikor Dubajba vagy más úticélokra – köztük a magyarok körében népszerű üdülőhelyekre, a Maldív-szigetekre, Nairobiba, Sri Lankára vagy Zanzibárba – tervezik utazásukat. Az Emirates codeshare partnere, a flydubai révén még több úti cél érhető el kényelmes átszállással.

My Emirates Pass

A magyar utazók körében is népszerű szolgáltatás ismét igénybe vehető. Ennek lényege, hogy az Emirates beszállókártya számos vonzó kedvezményre jogosítja fel az utazókat az Egyesült Arab Emirátusokban. Azok, akik január 1. és szeptember 30. között utaznak Dubajba például több mint 300 étteremben, 35 spa-ban, illetve népszerű turistahelyszíneken, mint az Atlantis Aquaventure-ben és a világ legmagasabb épülete, a Burj Khalifa kilátójában vehetnek igénybe jelentős kedvezményeket. Ehhez elég bemutatniuk az Emirates beszállókártyájukat és útlevelüket a helyszíneken. A kedvezményt kínáló helyszínek listáját itt lehet böngészni: emirates.com/myemiratespass.

Dubaj

Rugalmasság és biztonság

Az Emirates még rugalmasabbá tette jegyfoglalási szabályait a június 30-át megelőző utazásokra vonatkozóan, így a magyar ügyfelek is nagyobb biztonsággal tervezhetik útjukat. Ha valamilyen oknál fogva nem tudnak utazni a megvásárolt jegy időpontjában, átfoglalhatják jegyüket, vagy két évvel meghosszabbíthatják érvényességét További részletek a rugalmas foglalásról az Emirates honlapján olvashatók.

Gondtalan utazás

Az Emirates a légitársaságok közül elsőként kínált többféle, beleértve COVID-19-el kapcsolatos kockázatra kiterjedő utasbiztosítást. A biztosítás automatikusan jár minden, 2020. december 1. után vásárolt Emirates repülőjegyhez külön költség nélkül. A COVID-19-cel kapcsolatos egészségbiztosításon túl az Emirates biztosítása kiterjed a szokásos kockázatokra is: utazás során bekövetkező balesetre, télisport-balesetekre, poggyász elvesztésére, és a váratlan légtérzár miatti járattörlésekre. A biztosítási részletekről és korlátozásokról itt lehet megtudni pontos részleteket.

Dubajba készülsz? Ezt mindenképp olvasd el!

Egészség és biztonság

A légitársaság szerteágazó intézkedéseket alkalmaz az utasok és munkatársainak biztonsága érdekében. Az utasok például ingyenes higiéniai csomagot kapnak beszálláskor, melyben arcmaszk, kesztyűk, kézfertőtlenítő és antibakteriális törlőkendő található. Az egyes járatokra vonatkozó egészségügyi intézkedések részletei itt olvashatók: www.emirates.com/yoursafety

COVID-19 PCR tesztek

Azok az Emirates utasok, akiknek Dubajból történő indulásukat megelőzően PCR tesztre van szükségük, kedvezményesen elvégezhetik azt jegyük vagy belépőkártyájuk felmutatásával Dubaj számos klinikáján és szakrendelőjében. Otthoni és irodai tesztelésre is lehetőség van. Az eredményt 48 órán belül kapják meg a tesztelők. Bővebb információ: www.emirates.com/flytoDubai

A hatályos beutazási szabályokról itt lehet tájékozódni: www.emirates.com/flytoDubai

Ajánlatok