accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Még mindig nem indult el az Eurowings szurkolókkal teli járata Stuttgartba, az utasok lemaradnak a meccsről

utazomajom /

Frissítés: A Budapest Airport az alábbi közleményt juttatta el lapunkhoz.

A Eurowings légitársaság Stuttgartból induló járata a mai napon közel 3 órás késéssel, 18:21-kor érkezett meg a budapesti repülőtérre. A földi kiszolgáló vállalat a gépet a protokoll szerint felkészítette a visszaútra, és az utasokat beszállította. A beszállítás után derült ki, hogy a résidő miatt a járat nem tud 18:55-kor elindulni, hanem 20:22-kor fog felszállni. Mivel a gépen szurkolók is utaztak a ma esti EURO2024 futballmeccsre, így számukra nyilvánvalóvá vált, hogy nem fognak Stuttgartba érni a mérkőzés kezdetéig, így inkább úgy döntöttek, hogy leszállnak a gépről és elállnak az utazástól. Az ő poggyászaikat a gépből a földi kiszolgáló vállalat kiszedte, az utasok azt a gépnél felvehették, és a terminált a csomagokkal együtt elhagyták. A szurkolók leszállása előtt a gépre egy renitens utas viselkedése miatt rendőrt hívott a személyzet, a rendőri intézkedés után ő a gépen maradt.

A stuttgarti járat végül 20:35-kor felszállt Budapestről, összesen 52 fő nem utazott el.

Az utasok folyamatosan kaptak tájékoztatást, hiszen a járat indulási információi a terminálon mindvégig elérhetők voltak a járatinformációs kijelzőkön. A további várható késést már a pilóta közölte az utasokkal beszállítást követően a gépen.

Frissítés: Végül 20:34 perckor sikeresen felszállt a járat, viszont már csak néhányan maradtak a fedélzeten, ugyanis a meccs időközben elkezdődött.

Az eredetileg 16:15-ös Budapestről Stuttgartba tartó Eurowings járata nem indult el időben, sőt, még ezekben a percekben sem tudják az utasok, hogy mikor szállhatnak fel. A Budapest Airport oldalán még este 8-kor is 18:55-ös indulást írnak a EW2783 járathoz.

A terminálban egy kisebb balhé tört ki, olvasónk elmondása alapján rendőrök is érkeztek a helyszínre. Azt az információt kapták, hogy összekverték a csomagokat, így azok nem megfelelő gépre kerültek. Többen leszálltak, visszafordultak, emiatt pedig új utaslistát kell készíteni.

Itt még volt remény – olvasói fotó

A kint lévők közül azt javasolják, hogy aki csak a meccs miatt utazna Stuttgartba, ne induljon el, mert már biztosan nem érnek oda időben.

Felháborodott olvasónk közölte, hogy kettőjüknek közel hétszázezer forintos káruk keletkezett.

 

Ajánlatok