accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Menekülj el a világ elől és foglald le szállásod INGYEN!

utazomajom /

Ha szeretnél elmenekülni a világ elől és vonz a természet csendje, de nincs meg rá az anyagi kereted, a következő lehetőséget neked találták ki! A Hotels.com ingyenes szállást kínál egy hangulatos szállodában a Föld egyik legtávolabbi és leghidegebb részén. Grönlandon.

Ittoqqortoormiit

Ittoqqortoormiit Grönland keleti részén, a  Scoresby Sund fjord torkolatánál fekszik. Az inuit telepesek 1925-ben alapították, ma nagyjából 450 ember lakja a színes faházakat, amelyek szétszórónak a városban. Nem járnak autók, sem buszok, a közlekedést kutyás szánokkal oldják meg.

Település Grönlandon

A természeti szépségekben gazdag környék két nemzeti park között helyezkedik el: északra az Északkelet-Grönlandi Nemzeti Park (a pézsmatulok, a jegesmedvék és a rozmárok otthona), míg délen a Scoresby Sund, a Föld legnagyobb nemzeti parkja és fjordrendszere található.

Mit lehet Ittoqqortoormiitben csinálni?

Kipróbálható a kutyaszán, a hótalpas túrázás, de horgászni is lehet a jeges vízű tengerben. Fotósok figyelmébe ajánljuk, hogy az északi fény ősszel, télen és a tavaszi hónapokban is megtekinthető az égen, sőt a tengerek unikornisa, a narvál is fel-felbukkan a grönlandi vizeken.

Sarki fény

A szigetet évi kilenc hónapig jégtakaró borítja, aki márciusban látogat ide, számoljon a -17 és -20 ° C -közötti kora tavaszi hőmérséklettel.

Ingyen szállás a Ittoqqortoormiit Vendégházban

Az Ittoqqortoormiit Vendégház összesen 7 szobával rendelkezik és ez az egyetlen szálláshely a városban. Ha december 31-ig foglalsz szobát a Hotels.com oldalán keresztül, most csak a szobaár 1% -át kell megfizetned! Jó üzlet, nem igaz?

https://www.youtube.com/watch?v=brG5zrLKMJo

Az átlagos szobaár éjszakánként 103 USD, így az 1 % kb. egy dollárra jön ki. A promóció márciusig érvényes, így nincs túl sok idő az agyalásra: a hét szoba pillanatok alatt betelik.

Nos, ki vállalkozik egy grönlandi útra?

(Forrás: lonelyplanet.com, fotók: pixabay)

Ajánlatok