accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Szebb belső terek, hangulatosabb otthonok szőnyegekkel

utazomajom /

Kicsit unod már az otthonod jelenlegi stílusát? Nem gyökeresen mást szeretnél, csak egy kis megújulásra vágysz? Akkor a megoldás a kiegészítőkben lesz! Cseréld le például a függönyeidet vagy dobd fel új szőnyegekkel a teret! Az eredmény önmagáért beszél majd!

Ha van egy kis szabadidőd, már neki is láthatsz! Amennyiben több helyiségben is szeretnél valami újat, akkor nézz körül a Szőnyeg textil webáruházban, ami egy szőnyeg outlet áruház. Itt gyerek, klasszikus, konyhai, fürdőszoba vagy futó szőnyegeket éppúgy találsz, mint luxus, shaggy típusokat – nagyon kedvező áron!

Miért öltöztesd fel szőnyegekkel az otthonod?

Számos előnye van annak, ha szőnyegekkel díszíted az otthonod. Egyrészt meghittebbé varázsolják a teljes enteriőrt, és stílust adnak a lakásnak. Másrészt kényelmesebbé teszik az adott helyiséget, és növelik a komfortérzetet. Emellett kiváló hang- és hőszigetelők, sőt óvják a burkolatokat.

Konyhai és fürdőszobai szőnyegek

A konyha és a fürdőszoba az a két helyiség, ahová mindenképp nedvességálló és csúszásgátlóval ellátott szőnyegre van szükség. Mivel itt a burkolat leggyakrabban csempe és járólap, ezért hideg is a talpnak.

Nem árt arra is gondolni, hogy ezek a felületek könnyebben sérülnek. Kényelmi okokból és biztonsági szempontból is jó, ha szőnyegeket helyezünk el rajtuk. Konyhákba kifejezetten ajánlott a futószőnyeg.

Gyerek verziók és időtálló klasszikusok

Mivel egy pici baba sokat kúszik, ezért különösen fontos, hogy az, amin mászik, az puha, antiallergén, antisztatikus legyen. Lényeges az is, hogy az ilyen szőnyeg ne tartalmazzon egészségre káros összetevőket.

A hosszabb szálú shaggy típusok gyerekszobába nem ajánlottak, ugyanis a gyártási technológia miatt még 1-2 hónapig hullajtják a szőrüket. Nagyobb gyerkőcöknél már a saját ízlésviláguk szerint célszerű szőnyeget választani. Egy-egy kedvenc mesefigura vagy szín, mintázat óriási örömet tud nyújtani.

Ha pedig a klasszikusok hívei vagyunk, akkor ott vannak a marokkói, perzsa vagy kasmír verziók. Misztikus mintázatukkal sokak nagy kedvencei. Arra ügyelj, hogy akkor válaszd ezt a típust, ha illeszkedik a bútoraidhoz, egyéb lakberendezési cikkekhez!

Shaggy – luxustípusok és 3D szőnyegek

A hosszabb szállal rendelkező, shaggy szőnyegek nagyon közkedveltek. Amellett, hogy nagyon trendik, extra puhák és kényelmesek. Ezeket a típusokat nappalikba vagy hálókba szokták ajánlani, hogy az ágyból kilépve is kellemes legyen a talpunknak. De TV-nézéshez is nagyon komfortos.

Ha az illúziókat szeretnéd valóra váltani, akkor válaszd a 3D szőnyegeket! Mintázatuk és kialakításuk nagyon izgalmas és érdekes.

Láthatod, hogy nincs is olyan helyiség, tér a lakásban, ahová ne illene egy szőnyeg. Ha mindent egyszerre öltöztetsz fel ily módon, harmonikusabbá teheted vele az otthonod, és szívesen töltöd itt majd a szabadidőd minden percét.

Ajánlatok