accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Szemlélje magasabbról a világot!

utazomajom /

A bárpult és a bárszék eleinte vendéglátó egységek számára tervezett és gyártott bútordarab volt. Azonban a lakberendezők meglátták az ezekben rejlő potenciált, és előszeretettel alkalmazzák a modern otthonok berendezésekor.

Egy minőségi bárszék nem csupán remek dizájnelem, hanem funkcionális bútordarab is. Fokozza a nappali hangulatát, és ha vendégeket várunk, akkor kiváló szolgálatot tesz. Dobja fel Ön is az otthonát praktikus bárszékekkel és meglátja, nagy hasznát veszi a hétköznapokban és egy népesebb házibuli alkalmával is.

Mire figyeljen a bárszék választásakor?

A stílusos bárszékekkel egyedi hangulatot adhat otthonának. A MÖBELIX bárszékei segítségével kialakítható az az enteriőr, amit csak megálmodott. Reggelizhet a konyhapultnál, akár egy hangulatos kávézóban. Villámgyors ebéd elfogyasztásakor is tökéletes helyet biztosít, és az esti baráti beszélgetéseket meg lehet ejteni a pultnál ülve.

Számos kérdés felvetődhet Önben, hogy milyen az ideális bárszék.

Az otthona berendezéséhez illően választhat fa vagy fém bútort is. Textilhatású bőrre vagy bársony szövetre vágyik? Karfás legyen háttámlával vagy kompakt háttámla nélküli? Állítható vagy fix magasságú?

Nem mindegy, hogy karfás vagy karfa nélküli modellt választ. Ha a kényelmesebb karfás változatra esik a választása, akkor valószínű, hogy szélesebb és magasabb bárpultra lesz szüksége, és a mozgás területét is némileg korlátozza.

A háttámlával rendelkező székek sokkal kényelmesebbek és egészségesebbek is, hiszen helyes testtartást tesznek lehetővé. A lábtartó pedig még nagyobb komfortot biztosít.

Különleges hangulatú hétköznapok

A modern bárszékek becsempészik otthonunkba a vendéglátóhelyek dinamikus, pezsgő hangulatát. Ha bárszéken ülünk, kicsit olyan érzésünk támad, mintha állnánk és sokkal könnyebben mozdulunk, ha úgy adódik. A konyhaszigetek mellett is épp olyan népszerűek, mint a bárpultoknál. Ha nem szeretne magányosan főzni, csak helyezzen egy bárszéket a konyhapulthoz, és nem marad le semmiről, sőt még a konyhai előkészületekbe is bevonhatja a családtagokat vagy a baráti társaságot.

A vacsorát is elkészítheti és a gyermekének is segíthet a házi feladat megoldásában, ha a pult mellé ülteti.

Buli a nappaliban

A konyhában, ékezőben vagy a nappali egyik sarkában is kialakíthatja a bárt. A bárasztal és székek tökéletes parti elemek. A légies, könnyed bútorokkal helytakarékos és hangulatos teret alakíthat ki.

Ha nincs elegendő ülőhely a nappaliban, akkor az állófogadás a megoldás, így könnyebben is tudnak mozogni a vendégek és több emberrel társaloghatnak egyszerre. A pult mellett pedig kényelmesen eltölthetik az estét.

Ha beszerezte a kényelmes és menő bárszékeket, akkor már csak a koktélokról és a finom falatokról kell gondoskodnia, és kezdődhet a buli!

Ajánlatok