accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Ezen a vonaton nincsen fék: ma is 20% kedvezmény a Wizz Air bizonyos járataira

utazomajom /

A Wizz Air az elmúlt hetek akciózását folytatva ma is egynapos promóciót indít: 2020. július 23-án 20% kedvezménnyel lehet jegyet foglalni a Wizz Air bizonyos Magyarországról induló és ide érkező járataira a wizzair.com oldalon és a társaság mobilalkalmazásában. A promóció a tervezett utazás hosszától és időtartamától függetlenül érvényes, amennyiben a foglalás 2020. július 23-án, csütörtök éjfélig megtörténik.

Egy kellemes tengerparti lazulás? Egy óváros izgalmas részleteinek felfedezése? Hátizsákos kirándulás a hegyekben? Ma megéri böngészni a Wizz Air weboldalát vagy mobilalkalmazását, mert a légitársaság bizonyos Magyarországról induló és ide érkező járataira 20%-kal olcsóbban foglalhatnak jegyet az utazni vágyók. Akár a családdal, barátokkal vagy édes kettesben szeretnénk kikapcsolódni, a WIZZ úti céljai között mindenki megtalálhatja a kedvére valót.
WIZZ Flex szolgáltatással az utasok törlési díj felszámítása nélkül módosíthatják vagy törölhetik foglalásukat akár 3 órával a felszállás előtt. Az utas általi törlés esetén pedig a viteldíj 100%-át jóváírják WIZZ számlájukon, ha nem tudnak, vagy mégse szeretnének elutazni.

Igazán jó ajánlatokat is ki lehet fogni, Menorca például egész augusztusban egy SonGoKu pizza áráért, 3.352 Ft-ért foglalható.

A Wizz Air a még higiénikusabb légi közlekedés korszakának beköszöntével fokozott egészségügyi óvintézkedésekkel védi utasait és személyzetét. Az új fedélzeti protokoll részeként a repülés ideje alatt az utasok és a személyzet számára egyaránt kötelező az arcmaszk viselete, továbbá a személyzet számára a gumikesztyű használata is előírt. A WIZZ szigorú napi tisztítási ütemtervét követően az éjszakai órákban vírusölő eljárással fertőtlenítik a repülőgépeket. A fedélezti magazinokat a légitársaság eltávolította, hogy ezzel is csökkentse az esetleges fertőzés esélyét. Az utasokat a Wizz Air arra kéri, hogy kövessék a helyi egészségügyi hatóságok által bevezetett fizikai távolságtartásra vonatkozó intézkedéseket, valamint javasolja, hogy az utasok az utazás előtti vásárlásokat (pl.: feladott csomag, WIZZ Priority, Fast Track) online végezzék el, ezzel minimálisra csökkentve a felesleges fizikai kapcsolatot a repülőtéren is.

Ajánlatok