accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Figyelem! Holnap sztrájkolnak az olaszok, fennakadások, törlések várhatók!

utazomajom /

Pénteken, a 13 és 17 óra közötti időszakban a padovai és brindisi irányító központokban is csökkentett kapacitással működik majd a légtér. A munkabeszüntetés több város tömegközlekedését is érinti.

A Budapest Airport online járatinformációs rendszere szerint az Alitalia római járatát törölték, a Wizz Air és a Ryanair olaszországi járatai a csütörtök esti állapot szerint elindulnak, írja az MTI.

A Wizz Air sajtóközleménye

A Wizz Air információ szerint az olasz légi irányítók 2019. október 25-én az egész országra kiterjedő általános sztrájkot terveznek. A munkabeszüntetés miatt a Wizz Air Olaszországba vagy Olaszországból közlekedő járatainál ezen a napon (holnap, 2019. október 25-én) késések vagy fennakadások fordulhatnak elő. A járatainkat érintő bármilyen változásról az érintett utasokat SMS-ben és/vagy e-mail-ben tájékoztatjuk, ugyanakkor a Wizz Air kéri utasait, hogy a légitársaság weboldalán, az Aktuális járatinformációk menüpontban  vagy a Wizz Air mobiltelefonos applikációjában is tájékozódjanak, mielőtt elindulnak a repülőtérre. Habár a sztrájkkal kapcsolatos események a Wizz Airtől függetlenek, előre is elnézést kérünk utasainktól az esetleges kellemetlenségekért. A Wizz Air csapata mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy minimálisra csökkentse az esetleges fennakadásokat.

Ajánlatok