accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

TÍZ utazós kütyü TÍZEZER forint alatt – Július

utazomajom /

Név és cím táblácska bőröndre (495 Ft)

Nem csak bebiztosíthatod, hogy a bőröndöd hazajusson, de egyedivé is varázsolhatod az útitáskád. Színes biléta használatával könnyen észreveheted, ha a te koffered pördül ki a szállítószalagon.

Tiszta és használt fehérnemű szeparált tárolására (810 Ft)

Ez a puha tároló kis helyet foglal el, és könnyen szortírozva tárolható a fehérnemű nyaralás alatt. A használt darabokat az egyik oldalra zárva a szagokat sem veszi át a tiszta ruha és mindig számolhatsz a tiszta ruhák mennyiségével. Több színben is kapható, így egy család egy nagy bőrönddel való utazásához is hasznos lehet a színkód.

Saját lábtartó repülős utakhoz (1635 Ft)

Azt hiszem ez egy hiánypótló termék. A kényelmetlen repülőutakat most már nem csak nyakpárnákkal tehetjük kellemesebbé, de ez az állítható lábtartó is segít a megfelelő utazási pozíció megtalálásában. Kapható két lábat külön tartó, vagy egyben állítható formában. Mi még nem próbáltuk, így nem tudjuk, hogy van-e tényleges szükséglet rá repülésnél, de egy próbát megér.

Vízhatlan telefontok (610 Ft)

Ha olyan tengerparti helyre utazol, ahol szeretnéd megörökíteni a víz alatti világot, érdemes beruházni ebbe a vízhatlan telefontokba. Mindig ügyelj rendelésnél, hogy a tok “búvárkodásra” is alkalmas legyen, nem csak a kicsöppenő víztől védjen, illetve első használatnál rakj a lezárás alá egy papírzsepit, hogy ha mégsem megfelelő a vízzárása, akkor se menjen tönkre a telefonod. A könnyebb billentyűzethasználat miatt érdemes lezárás előtt belefújni.

Rendezett ruhatárolás utazás során (360 Ft-tól)

Rendszerető emberek gondolom így is utaznak. Póló a pólótartóba, bugyi, melltartó szintén az erre kinevezett tárolóban. Megannyi ruharendszerező található az interneten fillérekért. Érdemes lehet egy szettre is beruházni, ezzel is rendet tartani a bőröndből való öltözködés során.

Elektronikai cuccok cipeléséhez (4840 Ft)

Mindazoknak ajánlott ez a kis táska, akik tucatnyi elektronikai cuccal indulnak útnak. Minden telefonnak más a töltője, mindenki viszi a saját fülhallgatóját, egy-két laptop és fényképező töltőkábele is kell, vagy netán még akciókamerát és drónt is magaddal vinnél? Tapasztalat hogy a kábelek nagy összefonódott kavalkádot alkotnak a táskában, viszont ha mindennek meg van a helye, könnyen hozzáférsz a megfelelőhöz. Ezzel egy elektronikai eszköz sem maradhat otthon.

Q-alakú utazós nyakpárna (5220 Ft)

Ez a felfújható Q-betűt formáló kütyü, egy új keletű utazós párna, amely különleges formájának köszönhetően, több alváspozitúra is felvehető. Azt, hogy ezt az 5000 Ft körüli összeget megéri-e a termék, azt rád bízzuk. Tapasztalatunk szerint, aki tud aludni a repülőn, annak bárhogyan megy, aki eddig nem tudott, az pedig esetleg próbálja ki milyen egy Q-val aludni.

Vízhatlan multifunkciós utazós kosár (2315 Ft)

Ez a termék nagyon tetszett, mikor megpillantottam. Valószínűleg a hátizsákos, apartmanban megszálló utazóknak lehet hasznos, mivel felhasználási körét tekintve határ a csillagos ég. Bevásárlásra, tárolásra, gyümölcsmosásra, de akár kézmosó vagy lábáztatóként is használható.

Utazós gyógyszertár(830 Ft)

Egy hosszabb utazásra valószínűleg mindenki visz egy-két általános gyógyszert, hogy ne külföldön kelljen beszerezni szükség esetén. Erre a célra persze bármilyen kis tároló megfelel, de ez a dizájnos mini egészségügyi szettel jól elkülöníthető a neszeszertől.

100ml alatti folyadék/kozmetikum tároló (400 Ft)

A címben említett tárolóknak mind kézipoggyászos utazás esetén vehetjük hasznát, amikor a saját kedvelt szereinket szeretnénk magunkkal vinni, de nincs a megfelelő kiszerelésben. Ekkor átönthetünk szinte minden folyékony kozmetikumot ezekbe, már a saját parfümünket is elvihetjük 5 ml-es kiszerelésben.

(tipp: általában a parfümök nem haladják meg a megengedett 100 ml határt, azonban azok alakjától függően sok helyet foglalhat a táskánkban.)

 

Ajánlatok