accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Toboroz a Wizz Air! Elsősorban azokat várják, akik részesei lennének a Wizz Air sikersztorijának

utazomajom /

A Wizz Air intenzív munkaerőtoborzásba kezdett az európai és közel-keleti piacon. A járványhelyzet és a szigorítások enyhülésével a légitársaság egyre több járata indul újra, és új útvonalak is nyílnak.

A védőoltások és a fokozatosan feloldott korlátozások egyre több járat és útvonal újraindítását teszik lehetővé, az utazni vágyók számára pedig ismét kinyílik a világ. A megnövekedett járatszámnak köszönhetően a Wizz Air a munkaerőpiacon is új pozíciókat nyit, és lehetőséget biztosít mindazoknak, akik Európa egyik piacvezető diszkont légitársaságánál indítanák el, vagy folytatnák pályájukat. A jelentkezésnek nem feltétele a fedélzeti személyzeti tapasztalat, mindenkit szeretettel várnak, aki csatlakozni szeretne a Európa leggyorsabban növekvő diszkont légitársaságához. A légitársaság gépei közel 50 országba repülnek, napról napra fejlődő járathálózatának köszönhetően munkatársai egész Európát és a Közel-Keletet is beutazhatják.

„A Wizz Air folyamatos fejlődése lehetővé teszi a munkatársai folyamatos szakmai fejlődését és előmenetelét is, ezzel hosszútávú karrierlehetőséget biztosítva az itt dolgozók számára. Az összetartó munkaközösségnek, a modern és biztonságos repülőgépflottának és az izgalmas útvonalaknak hála lesz igazán vonzó ez a munkahely” – mondta Terebessy Fanny légiutas kísérő, Wizz Air nagykövet.

A munka valóban változatos, hiszen minden nap és minden járat más: akár üzletemberekről kell gondoskodni, akár nyaralókról vagy turistákról, a cég munkatársainak ugyanolyan szakértelemmel, kedvességgel és higgadtsággal kell biztosítania az utasok nyugalmát, kényelmét és biztonságát.

„Igaz, ez nem egy hagyományos, 9-től 17-ig tartó munka, de légikísérőként havi többezer ember biztonságáért és kényelméért felelni óriási felelősség és öröm is egyben” – mondta Terebessy Fanny.

A Wizz Air elsősorban olyanokat vár munkatársai közé, akiket érdekel a repülés, szeretik a változatos munkát, szeretnek emberekkel dolgozni, jól beszélnek angolul, és természetesen részesei szeretnének lenni a Wizz Air sikersztorijának.

A meghirdetett pozíciókhoz kapcsolódó feltételek és az állásjelentkezés a WIZZ alábbi felületén érhető el. Az érdeklődők számára a nyitott pozíciók a légitársaság valamennyi nemzetközi bázisán elérhetőek.

Ajánlatok