accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Tornacipőt is hordhat májustól a KLM személyzete

utazomajom /

A holland királyi légitársaság új öltözködési szabályt vezet be, amelynek értelmében május 6-tól a hajózó személyzet az egyenruhához tornacipőt is hordhat, sőt, készített is egy saját verziót.híre

A KLM a munkavállalók jólétének magasabb szintre emelésével, a kényelmesebb munkavégzéssel indokolta a döntést. A kollégák választhatnak, hogy saját tornacipőjüket hordják – ezeknek meg kell felelnie bizonyos elvárásoknak – , vagy megvásárolhatják a Filling Pieces által, a KLM igényei szerint kifejlesztett cipőt.

Az egyenruha alatti tornacipő viselése egyre elterjedtebb a légitársaságok körében, a KLM egy tavalyi, saját kutatása is kimutatta, hogy ezek viselése hozzájárul a dolgozók jóllétéhez és kényelméhez.

Willeke van den Boomgaard vezető légiutaskísérő a kezdeményezéssel kapcsolatban azt mondta: „Az elmúlt évben kipróbálhattam a tornacipőt, mint az egyenruhám részét. Eddig kizárólag magassarkút hordtam, de most örömmel viselek kényelmesebb darabot is. Mindez egy jó kezdet egy kiváló repülés előtt!”

Ajánlatok