accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Egy hetes török körutazás magyar nyelvű idegenvezetővel, félpanzióval, 4-5 csillagos hotelekben 84.990 Ft-ért!

utazomajom /

Török körutazás magyar nyelvű idegenvezetővel, rengeteg programmal! Az utazás során 4-5 csillagos luxus szállodákban pihenhetsz, félpanziós ellátással. A repülőjegyhez feladott poggyászt, kézipoggyászt is kapsz, és tartalmaz minden illetéket. Az utazás ára 84.990 Ft!

Részletek és foglalás ide kattintva!

Részletes program

1. nap: Repülés Budapestről Törökországba. A helyszínen magyarul beszélő idegenvezető üdvözli. Szállás Antalya környékén, Belekben vagy Kemerben három éjszakára.

2. nap: A reggeli után egy frissítő welcome koktél, majd a magyar nyelvű tájékoztató az utazás további részéről, illetve a környék felfedezése kirándulás keretében. Ezt követően szabad időtöltés vagy fakultatív programlehetőség.

3. nap: Antalya vár rád, amely a Török Riviéra egyik legszebb városa, a Földközi-tenger gyöngyszemének is becézik. Az országba látogatók népszerűségi listáján előkelő helyet foglal el, évente több millió turista keresi fel. A Taurus-hegység csúcsai és a régióra jellemző buja növényzet csodálatos látványt nyújtanak. Közös városnézés. Látogatást tesztek a festői Karpuzkaldiran-vízesésnél. Ezenkívül felkerestek egy ékszer- és egy bőrmanufaktúrát, ahol kedvező áron juthatnak a török kézművesipar remekeihez. Szállás Kemerben vagy Belekben.

4. nap: Reggeli után kijelentkezés a hotelből, ezután továbbutazás a meseszép Pamukkáléba, mely az UNESCO-Világörökség listájának egyik ékessége. A név eredetileg Gyapotvárat jelent, amelyhez csodaszép völgyeken át vezet az út. Pamukkale világszerte híres mészkőteraszairól. A 35 fokos gyógyvíznek köszönhetően megkapó szépségű teraszok alakultak ki, amelyek vakító fehérsége kiemeli a bennük megálló víz türkizkékjét. Ez a lenyűgöző természeti csoda már az ókorban vonzotta az embereket gyógyító ereje miatt. Lehetőség lesz fürdésre a hotel híres termálvízében. Szállás Pamukkáléban.

Fotó: Aldi-utazás

5. nap: A reggeli után folytatjuk körutazásunkat. Megtekintjük a pamukkalei mészkőteraszok felett húzódó Hierapolis város fenséges romjait, amelyet a Kr. e. 2. században alapítottak. Itt találhatóak az impozáns római színház romjai 50 soros nézőterével. Csodálatos látványt nyújtanak az ókori fürdő maradványai, és a szőlős lankák észak felé. Utunk folytatása során Antalya felé áthaladunk a festői szépségű Taurus-hegységen. Útközben meglátogatunk egy szőnyeggyárat, ahol megismerhetitek a török szőnyegszövés egész folyamatát (a nyersanyag – selyem, pamut és gyapjú – előállításától egészen a végtermékig). Szállás Antalya környékén, Kemerben vagy Belekben 3 éjszakára.

6. nap: Ezt a napot a szállodában töltheted, feltöltődhetsz, élvezheted a nyugodt pihenés gondtalan pillanatait, az aranyló napsütést és a káprázatos tenger látványát. Ha van kedved, válassz az izgalmas fakultatív programok közül. Szállás Kemerben vagy Belekben.

7. nap: Szálloda, fakultatív programok.

8. nap: A reggeli után a busz az indulás függvényében visz ki a repülőtérre. Hazaérkezés Budapestre. Részletek és foglalás: aldi-utazas.hu

szponzorált tartalom

Ajánlatok