accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Tortával dobták fejen a Ryanair vezérigazgatóját Brüsszelben, mire ő…

utazomajom /

Azt is mondhatnák, hogy egy átlagos csütörtök délelőttje volt a Ryanair vezérigazgatójának. Az agresszív kommunikációjáról, éles fellépéseiről, szókimondásáról híres Michael O’Leary éppen az Európai Bizottság brüsszeli székháza előtt sétált. Személyesen vitte el azt a másfél millió aláírással ellátott petíciót a Bizottságnak, ami arra kényszerítené az tisztviselőket, hogy tegyenek valamit az európai légiirányítók egyre gyakoribb sztrájkja ellen.

Szerinte a sztrájkok negatív hatásai komoly problémákat okoznak a légi-közlekedésben és a tőlük független késések illetve törlések reputáció vesztést okoznak a cég számára. Valamilyen szinten jogos érvelés lehet, hiszen bármilyen okból is ragad az utas a reptéren, elsősorban a légitársaságot hibáztatja.

A Ryanair vezetője újságírók és fotóriporterek gyűrűjében sétált az épület felé, amikor hirtelen két klímaaktivista megtámadta. A hölgy egy tortával vágta fejen O’Leary-t, aki tiszta krém lett az incidens után.

Ezután a sajtótájékoztatón O’Leary megköszönte a tortát, ami szerinte nem volt valami finom. Egyúttal 7 új útvonalat is bejelentett a brüsszeli sajtótájékoztatón.

A Ryanair azonnal reagált az esetre, Twitter posztban azt írták, hogy nagy szeretettel köszöntötték az utasok a téli járatnyitásokat. Egyikük annyira elégedett volt az útvonalakkal és a petícióval, hogy még egy tortát is hozott az ünneplésre.

További mókás fotók a The Iris Sun cikkében.

 

 

Ajánlatok