accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Tudja biztonságban szeretteit és anyagi javait a megfelelő biztonságtechnikai eszközökkel!

utazomajom /

A biztonság egy alapvető emberi szükséglet, egy olyan igény, amelyet a modern korunk embere is szeretne minél hatékonyabban kielégíteni. Sokkal jobban érzi magát otthonában és sokkal nyugodtabban meri azt nyaralás alkalmával hátrahagyni, ha tudja, hogy értékei és anyagi javai biztonságban vannak.

Mindemellett, ha gyermeke vagy felesége egyedül tölti az éjszakát, Ön is sokkal nyugodtabb, ha rendelkezik olyan biztonságtechnikai rendszerrel, amelynek köszönhetően nem történhet meg a baj, ha pedig megtörténik, akkor a hatóságok időben értesülnek róla. A biztonság azonban nem csak otthonában, de üzletek, raktárak esetében is kifejezetten fontos.

Alapvető biztonságtechnológiai eszköz: a kamerarendszer

A biztonságtechnikai eszközök legelterjedtebb változata – természetesen a kutya után – a modern kamerarendszer. Számos típus létezik a piacon, amelyet megvásárolhat és amellyel megőrizheti a javai épségét.

Kamerák tekintetében beszerezheti az analóg kamerákat, amelyek egy analóg jelet továbbítanak, de a hozzá megvásárolható DVD rögzítő képes digitalizálni a jeleket és HDD-ra rögzíteni azokat. Ugyan ez a megoldás igen költséghatékony, mégis a minőség jóval elmarad a más jellegű kamerák mögött.

Azonban egy nagyobb terület megfigyelése esetében vagy távoli dolgok rögzítésénél érdemes IP kamerát vásárolni, ami minimum négyszer akkora terület lefedésére képes, mint az analóg kamera.

Így abban az esetben, ha egy nagyobb területet kell lefednie, akkor az IP kamera beszerzése sokkal kifizetődőbb. Az ilyen jellegű kamerák digitális jelet vesznek fel, majd az NVR rögzítő pedig tárolja azokat. Kifejezetten nagy előnye, hogy abban az esetben is követheti a kamera képét, ha nem tartózkodik a helyszínen, hanem bármilyen földrajzi távolságból képes megfigyelni, hogy mi történik.

Nem csak igazi, de álriasztókat is beszerezhet, aminek az elsődleges feladata, hogy már kinézetével megfélemlítse a betörőket és elvegye a kedvüket a rablástól.

Mozgásérzékelők, szén-monoxid- és füstjelzők

Hasznos biztonságtechnikai eszköz a mozgásérzékelő is, amelyet akár a lakásba, akár az üzlethelyiségbe vagy a raktárba is felszerelhet. Ez az eszköz a riasztóberendezések alapvető eleme, hiszen ennek a segítségével a rendszer egyből észleli, ha a riasztóval ellátott lakás valamely pontján behatolás történik. Ekkor úgy érdemes a mozgásérzékelőket elhelyezni, hogy azok nagyjából lefedjék a ház minden egyes pontját leginkább a nyílászárók környékén.

Másik kifejezetten lényes biztonságtechnikai eszköz a füst és a szén-monoxid érzékelő. Ezen eszközök akár életet is menthetnek, amennyiben valami felgyulladna a házban vagy a halálos szén-monoxid szivárogni kezdene. Így mindenképpen megéri befektetni erre az eszközre, hiszen lehet, hogy az élete múlik azon, hogy időben észleli-e a bajt vagy sem.

Ajánlatok