accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Olvasd el, mielőtt előfizetsz a WIZZ MultiPass szolgáltatásra

utazomajom /

A Wizz Air légitársasága örömmel jelenti be, hogy Magyarországon is elérhetővé teszi az előfizetés alapú szolgáltatását, a WIZZ MultiPass-t, amely segítségével az utazni vágyók egy teljes éven keresztül rögzített jegy- és poggyászáron utazhatnak. – jelent meg ma a Wizz Air sajtóközleménye. Mi erről nem is adtunk hírt, azt gondoltuk, hogy szóra sem érdemes, az egymillió olvasónk közül nem sokat érinthet ez a várva várt MultiPass.

Az ok, hogy mégis írunk róla az a félreértések tömkelege.

Wizz Air MultiPass

A Wizz Air MultiPass szolgáltatásban szerepeltetett útvonalakat havi rendszerességgel választhatják az előfizetők, akik rögzített áron juthatnak hozzá a jegyekhez és fix összegért adhatják fel poggyászaikat is. A havidíjért cserébe az utazás szerelmesei még tudatosabban tervezhetnek kiadásaikkal, hiszen repülésük költségei nem függnek a szezonalitástól és az árak dinamikus alakulásától sem.

A Wizz MultiPass ára elsőbbségivel retúrjegyek esetén havi 80 570 Ft. 

A WIZZ MultiPass jegyárra vonatkozó konstrukciójával idén akár 30-40%-ot is megtakaríthatnak a legnépszerűbb nyári úti célok jegyárából. A kedvező lehetőség különösen jól jöhet sokak számára a nyári főszezonban, illetve azoknak is segíthet, akik rendszeresen repülnek Magyarországról, akár munkájukból kifolyólag. – írják a közleményben.

Valójában csak a meghatározott útvonalakon lehet felhasználni (Budapestről mindegyik él egyébként), de csúcsszezonban még akkor sem. Lássuk a részleteket.

Ami azonban nincs a közleményben.

Hová repülhetek? A WIZZ MultiPass program jelenleg magában foglalja – rendelkezésre állás függvényében – az Olaszországba, Lengyelországba, Albániába, az Egyesült Királyságba, az Egyesült Arab Emírségekbe, Magyarországra és Romániába tartó és onnan induló összes útvonalat.

Minimum 12 hónapra elő kell fizetned és közben nem tudod lemondani. Foglalni a következő 5 naptól egészen a 35. napig tudsz. Tehát sem last minute nem foglalhatsz, de hónapokkal előre sem.

Ezen kívül országonként eltérő időszakban NEM veheted igénybe a WIZZ MultiPasst. Magyarországról például augusztus 17-20 között, október 23-án, december 25 és 31 között. Olaszországba nem repülhetsz WIZZ MultiPass -szal például május 1-3, május 31-június 3, augusztus 13-18, december 20-24, december 30-31 között. A teljes listát ide kattintva olvashatod.

Az, hogy kinek érheti még, még rejtély. Legfeljebb azoknak, akik nagyon nem rugalmasak az időpontokat illetően, a nyári időszakban a legdrágább jegyekre fáj a foguk a nyaralójáratokra, de ezen kívül egész évben minden hónapban elutaznak valahová. A fel nem használt hónapok elvesznek, nem vihetők át a következőre.

Ajánlatok