accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Tudjunk meg többet a tetőfóliákról!

utazomajom /

Alighanem senkinek sem jut eszébe, hogy vitatkozzon azzal a ténnyel, miszerint a tető bizony fontos része a háznak, hiszen az óv meg az esőtől, a hótól, a jégtől, valamint vigyáz arra, hogy biztonságban legyünk mi, az otthonunk, valamint az értékeink is.

Milyen gyakori problémák lehetnek a tetővel?

Sajnos időnként előfordul, hogy valamilyen problémák adódnak a szerkezettel, de a panaszok túlnyomó része azzal kapcsolatos, hogy nem megfelelő a szigetelés.

Emellett persze előfordulhat az is, hogy beázással szembesülnek a lakók, ami akár további gondokhoz is vezethet, mint például a gomba vagy a penész megjelenése, amelyekről köztudott, hogy nem kedveznek az emberi szervezet egészségének.

Szintén a rossz kivitelezésnek vagy éppen a szigetelés teljes hiányának tudható be az is, ha az az általános tapasztalatunk, hogy mind a téli fűtésnél, mind pedig a nyári melegben nem igazán érvényesül a benti hőmérséklet megőrzése.

Ezzel rengeteg energiát veszítünk, s bizony télen jelentősen magasabb fűtésszámlával, nyáron pedig a légkondicionáló berendezések, illetve a ventilátorok miatt magas villanyszámlával fogunk szembesülni.

Ha fontos számunkra szeretteink egészségének védelme, az otthonunk megőrzése, a környezetvédelem, az energiatakarékosság, valamint az, hogy olyan befektetést találjunk, amely aztán jelentős összegeket képes spórolni azáltal, hogy csökkenti a havi kiadásainkat, akkor előbb vagy utóbb fel fog merülni a kérdés: hogyan javíthatunk ezen a helyzeten?

Milyen megoldásokon érdemes gondolkodni?

A végső megoldás a tetőhöz passzoló hőszigetelő anyag, valamint a Józan Kft. tetőfóliáinak felhasználásával kialakított tetőtér-szigetelés lesz. Gyakorlatilag ez az egyetlen megoldás arra nézve, hogy minden olyan problémával leszámoljunk, amelyet fentebb részleteztünk.

Miért fontos a tetőfólia?

A tetőfólia lesz az, amely valódi megoldást kínál a nedvességgel szemben, ideális esetben pedig ez arra is vonatkozik, hogy magától a hőszigetelésre használt anyagtól is távol tartja a csapadékot, illetve a párát.

A tetőfólia típusai – melyik a legjobb megoldás?

A tetőfólia lehet párazáró és páraáteresztő egyaránt. A Józan Kft. tetőfóliái modern megoldásnak számítanak, amelyekkel megvalósul a padlástér, valamint a szigetelés nedvességtől való védelme egyaránt, miközben a pára megrekedésétől sem kell tartani.

A páraáteresztő típus különlegessége az, hogy egyszerre vízzáró és páraáteresztő, ezért minden igénynek megfelelnek, amely a tető szigetelésekor felmerül. Magas hőállóság, kiváló szakítószilárdság jellemzi.

A párazáró változatok alkalmazása egyre ritkább, aminek az oka abban keresendő, hogy egyrészt változtak a szigetelésekor alkalmazott megoldások, másrészt ezeknek az élettartama jellemzően csupán néhány év, felhasználási területük pedig a fűtés nélküli és természetesen nem lakott padlásterekre korlátozódik.

Ajánlatok