accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Új szolgáltatás az utazómajom oldalon!

utazomajom /

Az olvasói igényeknek megfelelően egy újabb szolgáltatással bővítettük az utazómajom oldalát. Számtalan kérést kaptam, amiben segítséget kértetek a foglaláshoz. Mivel mi nem működünk utazási irodaként, ezért csak tanácsokkal tudtam szolgálni, a konkrét foglalást sosem végezhettem el.

Volt, akinek a nyelvi akadályok jelentettek gondot, de olyan is, aki élete első önálló foglalásához segítséget szeretett volna kérni. Mostantól lehetőséget biztosítunk az ajánlatok jelentős részénél arra, hogy egyben foglaljátok le az utazási ajánlatot.

Kinek ajánljuk?

Akik komfortosabban érzik magukat, ha egy magyar ügyfélszolgálattal rendelkező, Magyarországon bejegyzett cég végzi a foglalást, ráadásul egyben. Aki nem szeretné külföldi, esetleg ismeretlen oldalakon összevadászni az ajánlatban szereplő repülőjegyet és szállást.

Miért jó?

Az egyben foglalt csomagokért felelősséget vállal a partnerünk, a Beontrips. Menetrendváltozás vagy járattörlés esetén saját költségen új alternatívát ajánlanak. A  foglalás teljes körű biztonságban van, mert az utazás pénzügyi biztonságát a Colonnade biztosítótársaság garantálja. A kártyás fizetési szolgáltatást az OTP Mobil Kft Simplepay rendszere nyújtja.

 

Egyáltalán kell ilyen?

Pár hete feltettük ezért a kérdést a belső facebook csoportunkban, hogy érdekelne-e titeket egy olyan lehetőség, ahol magyar nyelven, egyben le is lehetne foglalni ezeket a szolgáltatásokat. A válaszok olyan nagy érdeklődést mutattak, hogy úgy gondoltuk megcsináljuk. Mostantól utazási ajánlataink közül jónéhány, ahol megfelelő alternatíva elérhető, nem csak külön foglalható, hanem az utazómajom oldalán egyben is megvásárolható.

Ez így sokkal drágább?

Az árakat folyamatosan frissítjük. A szolgáltatások miatt sok esetben valamivel drágább lesz a foglalás, viszont lehet, hogy jobb szállással. Olyan is előfordul azonban, amikor olcsóbban jön ki, ha egyben foglalod.

Akkor most már nem is foglalhatunk magunknak? Utazási iroda lettél?

Az utazómajom mindig megadja a lehetőségét annak, hogy saját magad foglald le az utazásod úgy, ahogy szeretnéd, és ott, ahol szeretnéd. Közvetlenül a szolgáltatóhoz vezető linkeket továbbra is közzétesszük, ráadásul a megszokott helyen, kiemelve.

Továbbra sem vagyunk, és nem is leszünk utazási iroda. Most annyi történt, hogy egy utazási irodával együttműködve lehetőséget biztosítunk arra, hogy magyar nyelven, egyben is lefoglalhassa az ajánlatokat az, aki szeretné.

Ajánlatok