Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon icon-hotels Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

Újabb német város elérhető a Wizz Air kínálatában!

2017. szeptember 05. kedd, 11:59 - utazomajom
Hírek

A Wizz Air új útvonalat indít Budapestről Berlin-Schönefeldre. A járat naponta közlekedik majd március 13-i kezdettel. Az új járatra a jegyek már foglalhatók a wizzair.com oldalon 2.990 forintos induló viteldíjon, amelyhez most már a nagy méretű ingyenes kézipoggyász is jár.

Az új útvonal vajon egy gyors lépés az Air Berlin körül kialakult helyzetre? Az easyJet és a Ryanair már régóta repül a német fővárosba.

Berlin Németország fővárosa és egyben legnagyobb városa, a politika, a kultúra, a média és a tudományos élet jelentős központja. A nemzetköziség és a tolerancia, valamint pezsgő éjszakai élet jellemzi a várost. Az utazók számos történelmi emlékhellyel, gazdag kulturális örökséggel és világszínvonalú múzeumokkal találkozhatnak többek között az UNESCO Világörökség részeként számon tartott Múzeum-szigeten. A Wizz Air új járata naponta indul majd, így kényelmes menetrendje egyaránt alkalmas rövid városlátogatásokra és üzleti utakra, vagy akár hosszabb utazásokra, melyek során felfedezhetjük Berlint és a környező gyönyörű branderburgi tájat.

Talán ez is érdekelhet