accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Újra itt a nyár, legyen saját kerti medencéd!

utazomajom /

Sokak álma egy saját medence a kertben, amit családi, baráti körben élvezhetnek, amikor csak szeretnének és akár egész évben, távol a zsúfoltságtól. És vannak, akik meg is valósítják, időt, pénzt és energiát sem kímélve.  

Többféle típusú medence közül választhatunk, vannak alternatívák kisebb költségvetéssel rendelkezők számára, illetve vannak azok a típusok, amilyeneket a filmekben látni, és amelyekre mindenki vágyik. A nagy méretű, elegáns és pazar süllyesztett vagy épített medencék tervezéséhez és kivitelezéséhez mindenképp szakember segítsége szükséges.

Többféle megoldás lehetséges, de egyiknél sem lehet megfeledkezni a vízszigetelésről, amelyhez a MesterekFutáránál szerezhetsz be kiváló anyagokat. Ha Te is tervezgeted egy medence telepítését, és a legkedvezőbb opciót keresed, érdemes velünk tartani, cikkünkben a különféle medencékről lesz szó.

Megfizethető alternatívák

Az árban kedvezőbb és azonnal vagy rövid telepítést követően használatba vehető opciót a különböző felállítható medencék jelentik, amelyek nagyszerűek arra, hogy kikapcsolódjunk és a meleg napokon otthonunkban strandolhassunk.

Választhatunk felfújható, illetve fémvázas vagy fémfalas medencét, esetleg famedencét vagy fadézsát, jakuzzit is. Mérlegelni kell, hogy melyik felel meg a céljainknak: pancsolni kell a gyerekeknek 1-2 szezonra vagy úszkálni is szeretnénk benne, esetleg szívesebben ücsörgünk a meleg vízben?

Többféle méret közül választhatunk. Az egyes típusok nemcsak árban térnek el egymástól, hanem élettartamban is, így ha nem akarunk csalódást, alaposan körül kell járni, melyik esetében mit kapunk a pénzünkért. A felfújható medencéktől nem várhatunk sokat, de egy famedence már mutatós és használható darab lehet lényegesen több pénzért, de még viszonylag egyszerű telepítéssel.

A sokak által vágyott épített medencék

Egy épített medence a környezet dísze lesz, ismerőseink a csodájára járnak majd, illetve szívesen töltik nálunk a forró nyári napokat. Úgy alakíthatjuk, ahogy nekünk tetszik, formában és nagyságban is csak az ingatlan és a pénztárcánk mérete szab gátat elképzeléseinknek. Még elegánsabbá és használhatóbbá tehetjük, illetve jelentős karbantartási munkától kímélhetjük meg magunkat, ha polikarbonát medencefedést alkalmazunk.

Tudni kell, hogy a medenceépítés komoly munkálat, és jókora költségvetés is szükséges hozzá, cserébe viszont a legtartósabb típus lesz a miénk. Professzionális kivitelezésre van szükség annak érdekében, hogy hosszú évekig tökéletesen működjön. Készüljünk fel hosszabb kivitelezési időre és arra, hogy a kertet újra kell rendezni, hiszen munkagépekre is szükség lesz.

A legkiválóbb anyagok medencépítéshez

A kerti medence építéséhez, akár kész medencetest süllyesztésével készül, akár a helyszínen betonozva, ma már minden segédanyagot megtalálhatunk a szaküzletek kínálatában. A vízszigetelés anyagai mellett professzionális ragasztók, fugázók közül válogathatunk, hogy a végeredmény ne csak szép, de tartós is legyen.

Ajánlatok