accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Utazd be 2 nap alatt a világot 8 buszjegy árából az Utazás kiállításon!

utazomajom /

Február végén ismét az utazásé lesz a főszerep a Hungexpo területén, ahol idén immár 42. alkalommal kerül sor az Utazás Kiállításra. Afrika Expo, Aktív sziget, Blogger Corner, Járatlan Utakon Fesztivál, sok-sok ismerős arc és izgalmas előadások várnak mindenkit, aki kilátogat február 23-24-én az Utazás Kiállításra (február 22. szakmai nap). Sőt, ha szerencséd van, még egy Algériába szóló utazást is megnyerhetsz!

Programok

Afrika Expo – Érezd Afrika ritmusát!

Minden eddiginél nagyobb alapterületen (800 m²), interaktív és színvonalas programokkal tarkított Afrika Expo várja a látogatókat 2019-ben. A fergeteges hangulat és celeb vendégek mellett nagyobb pódiumot, változatos afrikai tánc- és dobshowt, guineaui peal hagyományőrző showt, rengeteg interakciós élményt, nívós szakmai programot, Szenegál élménykunyhót, a kisebbeknek afrikai játszóteret, kézműves sarkot és állatbemutatót is ígér. A gazdag programkínálatban való eligazodást Kembe Sorel segíti az Afrika Expo színpadán.

Blogger Corner

Szívesen találkoznál kedvenc bloggereiddel személyesen is? Most itt az alkalom, hiszen a Blogger Corner találkozóhelyet teremt híres véleményvezérek és rajongóik számára, többek között beszélgethetsz Gyémánt Balázs, Vigh Bori, Csonka Gábor, Kocsis Dóra és Németh Edvárd bloggererekkel.

Járatlan Utakon Fesztivál

Hallgass bele független utazók, idegenvezetők, bloggerek úti élményeibe és hasznos tanácsaiba a 8. Járatlan Utakon Fesztiválon! A fesztivál Magyarország legnagyobb, független és extrém utazókat megszólító rendezvénye. Az eseményen több mint 60 előadást, workshop és kerekasztal-beszélgetést hallgatsz meg az aktív turizmus, a környezettudatosság és a fenntartható turizmus témákban. Hazai és külföldi (másként) utazók, az ország ismert utazási bloggerei gyűlnek össze erre a hétvégére a világ minden részéből, hogy megosszák történeteiket és tapasztalataikat a közönséggel.

„Élmény Aréna”

Sportolj és találkozz sportolókkal Budapest Európa Sportfővárosa cím apropóján a 400 m2-es interaktív élményeket kínáló standon. A nyitott „élmény aréna” középpontjában felállított életnagyságú boxring tölti be a színpad szerepét, ahol folyamatos kulturális programokkal, sport- és táncbemutatókkal várják a kiállítás vendégeit. A látogatók testközelből ismerkedhetnek meg a magyar kifejlesztésű „fociasztallal”, a teqball-lal, belenézhetnek egy-egy asztalitenisz, streetball mérkőzésbe, de lesz vívás, evezés és kerékpár is. A tervek szerint a látogatók a színpadon találkozhatnak sztársportolókkal és a Sportfőváros hivatalos nagyköveteivel.

Szakmai programok

Szakmai szempontból érdekel az Utazás kiállítás? Válogass a jobbnál-jobb előadások közül és ismerd meg közelebbről az Utazás kiállítás díszvendégeit (Algéria varázslatos látnivalói februárban Budapestre költöznek)

Ain-Taya, Algéria

Nyereményjáték: nyerj algériai utazást!

Játssz az Utazás kiállítással és nyerj a több, mint 30 nyeremény közül egyet!

Fődíjak:

  • 1 db, 2 fő részére szóló 5 éjszakás utazás Algériába, teljes ellátással algír városnézéssel és Algéria dél-nyugati részének meglátogatásával
  • 1 db, 2 felnőtt és 2 gyermek részére szóló szállás 2 éjszakára félpanzióval családi szobában a négycsillagos Barack Thermal Hotel & Spa-ban Tiszakécskén korlátlan gyógy- és élményfürdő, szaunavilág használattal Bács-Kiskun megye és Kecskemét jóvoltából
  • 1 db, 2 fő részére szóló 2 éjszaka szállás Ozorán a Pipo Várkastélyban apartman jellegű ellátással és kastélybelépővel a Nemzeti Kastélyprogram és Nemzeti Várprogram felajánlásával

Játékokról és nyereményekről ITT olvashatsz. Nyereményszelvényt a jegypénztárban kapsz vagy a nyereményjáték ponton kérhetsz.

Találkozunk az Utazás kiállításon?

További programok >>

szponzorált tartalom

Ajánlatok