Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon icon-hotels Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

Téli kiruccanást tervezel? Erre mindenképp figyelj, ha utazni készülsz!

2019. február 18. hétfő, 17:54 - utazomajom
Hírek

Az éppen tomboló síszezon lassan kifut és kezdetét veszi a hosszú hétvégéket felölelő tavaszi kirándulások időszaka. Ilyenkor többen a repülővel könnyen megközelíthető országokat veszik célba. A pár napos utazásokra sok esetben úgy gondolunk, hogy felesleges utasbiztosítást kötni, mert ilyen rövid idő alatt úgysem érhet baj. Valóban, egy romantikus téli hétvége alatt kis eséllyel kapunk el trópusi betegséget, viszont számos kisebb szerencsétlenség történhet, amik orvosi ellátást igényelnek. Minden külföldi utazás esetén fontos előre meghatározni az egészségügyi védelem mértékét, amely később fedezni tudja a gyógyíttatási költségeket. Egy gyulladt fog vagy kificamodott boka megkeserítheti bármelyik utazást, főleg ha nem várt, milliós költségekkel jár.

Kalkulálj utazás előtt

Érdemes utazás előtt átértékelni és utánajárni, hogy milyen utasbiztosítás számodra a megfelelőbb. Gondold át, hogy mennyi időre utazol, milyen értékeket viszel magaddal, nézz utána, hogy milyen egészségügyi problémákra nyújt megoldást a biztosításod. Például kiruccanásaink során örömmel visszük a kedvenc ruhadarabjainkat az útra, és el sem indulunk a technikai eszközeink nélkül – a laptop, kamera, fényképezőgép már minden átlagos csomagban helyet kap, hogy minél több élményt megörökíthessünk a röpke utazás során.  Az elveszett csomag, tönkrement bőrönd, elrabolt mobil vagy táska, nem ritka jelenség, ezért érdemes biztosításunkat a poggyászokra is kiterjeszteni. Győződj meg arról, hogy poggyászkárnál mi a legmagasabb összeg, amit térít a biztosító, ugyanis előfordulhat sajnos, hogy ez nem éri el a bőröndben lévő holmik értékét.

TIPP: Ne mindig a legújabb, legjobb ruháid csomagold az utazásra. Az insta fotón egy kis retusálással a régi darabokat is feldobhatod, viszont így biztonságban tudhatod a márkás darabjaid. A lopáson túl a tengervíz, sós levegő, magas páratartalom sem tesz jót a technikai eszközöknek.

Őrizd a poggyászodat

Erre az érzékeny problémára reagálva, a Posta Biztosító az utasbiztosításához „Poggyász Extra” kiegészítő biztosítás nyújt. Ez azért nagyon jó, mert az esetleges poggyászkár esetén a kárt 500.000 Ft-ig téríti! Most ezt ajándékba kapod, ha a PostaUtasŐr Prémium csomagot választod!

Használd a mobilod!

Töltsd le a Posta Biztosító applikációt és a „Poggyászfotó” menüpontjában fotózd le az 5 kedvenc tárgyad, például a fényképezőgépedet vagy a tableted! Ebben az esetben a tárgyak térítési limitje egy esetleges kár esetén a duplája az alapcsomagnak, vagyis 50.000 Ft-ról 100.000 Ft-ra emelkedik a tárgyankénti biztosítási összeg.

Jó, ha tudod!

Ha most kötöd meg az utasbiztosításodat, akkor 15%-os kuponkedvezménnyel jutalmazunk a Posta Biztosítónál és megnyerheted a nyaralásodat, 200.000 Ft értékű utazási utalvány formájában! Ha a kedvezményt szeretnéd igénybe venni, ne feledd, írd be az utasbiztosítás megkötéséhez, a  TÉLIUTAZÁS2019 kuponkódot!

Szponzorált tartalom.

Talán ez is érdekelhet