accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Utazómajmok jótékony csoportja

utazomajom /

Biztosan tudom hogy 2 hónappal ezelőtt senki nem gondolta volna hogy egy Utazómajom posztra ennyi ember fog összekovácsolódni. Megalakult a Jótékonymajmok csoportja. Idő előrehaladtával kibővült a „munkakörünk”. Látszott, hogy rengeteg bajban lévő, ember család él. A csoport tagjai lelkesen szervezkednek minden nap, a megoldással napi több órát foglalkozunk. Szeretjük, amit csinálunk, viszont ehhez szükségünk van még rátok, akik szeretitek az Utazómajmot és hisztek bennünk. A működésünk heti két rászoruló család, és tervben van, hogy havi 1 családot tudnánk utaztatni is. Ezek a családok tudjuk, hogy próbálnak tenni a sorsuk ellen csak kell hozzá segítség.

 Azonban itt a téli szezonban sajnos nem egy család jelezte felénk, hogy akár 4-5 fok van csak a házban. István bácsi még karácsony előtt kapott tőlünk egy sziesztát, így ő neki nagy a boldogsága.

Sziasztok! Ma délután sikerült elvinnem az újabb támogatást * István izsáki lakosnak. Az öröme ismét az egekig szökött, nem is gondolta hogy a fűtésen kívül még mást is kap a csoporttól. Nagyon köszönte mindenkinek!  Behívott a lakásba ahol kitakarított és viszonylag meleg volt. (Kb.15 fok) Feltűnt hogy a ruhái tiszták voltak, végre ki tudott mosni és teregetni. Igaz csak este fűt a kályhával, mert spórol. Még mindig az első palackot használja.  Ismét elmondtam neki, hogy bátran használja, mert a tél végéig meg lesz oldva a fűtése. De nehéz ezt megértetni egy olyan emberrel, aki egész életében spórolt és nélkülözött. Boldog Újévet Kíván a majmoknak!

A csoport segítségével egész télre biztosítva van a fűtése. Viszont azóta több család is lett, mindenhol vagy beteg gyermek van, vagy kilyukadt a kazán esetleg gyermekét egyedülálló édesanya nem tudja finanszírozni ezt a nagy kiadást. Kérünk titeket, ha tudtok, csatlakozzatok hozzánk, sok kicsi sokra megy. A mostani időjárást elnézve éjszakánként -14 fok is lehet. El se tudjuk képzelni hogy mit, élhetnek át ezek a családok.

Amit eddig sikerült elérni (a 14 család utaztatásán kívül)

– István bácsinak a fűtés,ez mellé még anyagi támogatást is kapott, megdupláztuk a havi bevételét.
– izsáki 6 fős család akinek a kályha mellé pénzadományt is kaptak.
– 3 gyermekes édesanyát megmentettünk attól, hogy utcára kerüljenek (egyik csoporttagunk és barátai segítségével) Itt a kaució és 2 havi bérleti díj lett rendezve
– Péceli család kapott mosógépet(nekik most árverezték el a házukat)
– csepeli édesanya élelmiszert ruhát kapott –illetve a héten neki gyűjtünk pénzadományt, egyedül neveli kislányát egy 20 nm lakásba.
– -Lyukovölgyi édesanya aki beteg gyermekét neveli egyedül, sziesztát kap tőlünk illetve pénzadományt kapott. Ő segítése is fontos lenne hosszú távon, nagyon nehéz helyzetbe vannak.
A csoport belépés után minden család történetét olvashatod,kérdésedre választ kapsz. Már nem csak egy jó célunk van, hanem célunk hogy családoknak, embereknek segítsünk. Gyere, tegyünk együtt embertársainkért!

Üdv: A Jótékonymajmok

Ajánlatok