accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Utazómajom fotópályázat és naptár 2018/2019.

utazomajom /

Csak, hogy világos legyen a cím: idén, 2018-ban, egész pontosan most indítunk egy fotópályázatot, amelynek nyertes fotói a 2019-es Utazómajom naptárban fognak megjelenni.

Miért?

 • Mert a tavalyi fotópályázaton is rengeteg nagyszerű utazási fotót és történetet kaptunk tőletek – alig győztük kiválogatni közülük a legjobbakat a sok százból.
 • Mert rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk a tavalyi fotópályázat győztes fotóival díszített 2018-as Utazómajom falinaptárról, és sokan kértétek, hogy idén is legyen.
 • Mert 2019-ben is rengeteg hosszúhétvége és hétköznapra eső munkaszüneti nap lesz, így aki okosan forgatja majd a nyertes utazási fotókkal díszített naptárat, 20 nap szabadságból akár 55 napot is utazással és/vagy a szeretteivel tud tölteni.

A fotópályázat

 • A beküldött fotók közül a zsűri által kiválasztott legjobb 11 fotó belekerül a 2019-es Utazómajom naptárba, és rengeteg háztartás konyháját, előszobáját fogja díszíteni.
 • A fotókat november 11. éjfélig várjuk.
 • Egy pályázó legfeljebb 3 fotót küldhet be.
 • A fotónak utazási témájúnak kell lennie. Előny, de nem feltétel, ha az Utazómajom által ajánlott desztinációk valamelyikénél készült.
 • Lehet fekvő- vagy állókép is, de jó, ha tudod, hogy a naptár felépítése miatt egy kb. 3×2-es arányú, fekvő vágat kerülhet csak belőle felhasználásra.
 • A fotó felbontása legyen minimum 3000×2000 pixel. Ha ennél nagyobb, az csak jobb, hiszen a naptárhoz még meg kell vágni.
 • Legyenek rajta élesek és valóságosak a színek. Lehet rajta utómunka („photoshop”), ha az a valósághoz való hűséget szolgálja és nem az attól való elrugaszkodást.
 • A nyertes fotók egy évig fogják díszíteni több ezer háztartás falát, tehát válassz olyan fotót, amelyeket akkor is szívesen látnál a konyhád falán, ha nem Te készítetted és még sosem jártál a fotón látható helyen. Lehetnek emberek a fotón, de ha arccal, felismerhetően szerepelnek, kérjük, csatold a fotó mellé az írásos hozzájárulásukat is!
 • Jó támpont lehet a fotó kiválasztásánál a tavalyi naptár, és az azon szereplő tavalyi fotópályázat győztes fotóinak megtekintése:
 • Az Utazómajom szerkesztői, a zsűri tagjai, azok családtagjai és közvetlen barátai nem vehetnek részt a fotópályázaton.
 • A nevezéssel elfogadod, hogy az Utazómajom szerkesztői a veled való kommunikációra felhasználják az e-mail címed, amelyet harmadik félnek nem adunk ki, és hozzájárulsz, hogy a beküldött fotó(ka)t felhasználjuk a 2019-es Utazómajom falinaptárban.

Nevezés

Ha a fenti feltételek szerint kiválasztottad a szerinted leginkább megfelelő fotó(i)dat, küldd el nekünk e-mailben csatolva az utazomajomnaptar@gmail.com-ra “Fotópályázat” tárggyal. Az így nevezett fotók beérkeztéről egy héten belül rövid visszaigazoló e-mailt küldünk. Ezen túl már csak a győzteseket értesítjük ki valamikor november harmadik hetében.

Díjazás

A zsűri által kiválaszott 11 fotó készítőit díjazni fogjuk:

 • Eljuttatunk hozzájuk 3 példányt a 2019-as Utazómajom falinaptárból.
 • A győztes fotósok neve szerepelni fog a naptáron a fotójuk mellett.
 • További, komolyabb díjakat is tervezünk, ám ezek még szervezés alatt állnak, ezért ezekről még nem nyilatkozhatunk. Ha Te is felajánlanál valamilyen díjat (ami értelemszerűen utazással és/vagy fotózással kapcsolatos) a naptárral kapcsolatos médiamegjelenésekért cserébe, írj az utazomajomnaptar@gmail.com-ra „Díjat ajánlok” tárggyal.

Ajánlatok