accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Útmutató a tökéletes pelenkázótáska kiválasztásához

utazomajom /

Vannak olyan kiegészítők, amiknek a használata nélkülözhetetlen, ha van egy kisbabánk. Többek között a pelenkázótáska is ide tartozik, hiszen a pici tisztán tartását az első hetekben, hónapokban nekünk kell megoldanunk. Erre pedig nemcsak otthon, hanem bárhol máshol is szükség lehet.

Ahhoz, hogy a pelenkázást megfelelően el tudjuk végezni, szükség van néhány fontos kellékre, eszközre. Amikor otthon vagyunk, akkor ezek a holmik kéznél vannak, de ahogy elhagyjuk a lakást, mindent be kell pakolni egy táskába.

Ha még nem szerezted be a megfelelőt, akkor figyelmedbe ajánljuk a Baby Inside Babatermékek táskák menüpontját. Itt sokféle különleges darab közül válogathatsz, amik nemcsak szépek, hanem praktikusak is.

Kíváncsi vagy, hogy milyen a tökéletes pelenkázótáska? Akkor olvass tovább, ebben az írásunkban ugyanis választ kapsz erre a kérdésre! Először is elmondjuk, hogy miért van óriási szükség rá, utána pedig szó lesz arról is, hogy milyet érdemes használni. Végül felhívjuk a figyelmedet egy fontos dologra is, amit érdemes szem előtt tartani a vásárláskor.

Miért van szükség pelenkázótáskára?

A pelenka csak egyetlen dolog, amire szükséged van, amikor tisztába teszed a kisbabádat. Ezenfelül kell egy alátét, amire ráfekteted a picit, popsitörlő, amivel kitörlöd a fenekét, és egy popsikrém, amivel utána bekenegeted. A piszkos pelust nem árt beletenni egy pelenkatároló kukába, aminek szintén kéznél kell lennie. Ugyanúgy, ahogy egy higiéniai törlőkendőnek is, amivel a művelet után meg tudod törölni a kezedet.

És akkor csak a legfontosabb dolgokat említettük. Ezeken túl még jól jöhet egy váltóruha is a picinek, és egy-két játék, amivel le tudod foglalni. Sőt, még a kicsi ételét, italát is jó, ha bele tudod tenni. Amikor nem otthon történik a peluscsere, akkor ezeket a holmikat mind magaddal kell vinned. Erre a célra szolgál a pelenkázótáska.

Milyen táskát érdemes használni?

Mindenképp olyat válassz, ami elég nagy ahhoz, hogy minden holmi kényelmesen elférjen benne! Az sem árt, ha belül kisebb fakkokra van osztva, és zsebek is vannak rajta, így ugyanis rendszerezni tudod a dolgokat. Ha mindennek megvan a helye, akkor egy idő után pontosan tudni fogod hova kell nyúlnod, amikor keresel valamit. Mivel a táska könnyen bepiszkolódhat, ezért figyelj arra is, hogy az anyaga mosható legyen!

Mire érdemes még figyelned?

Mivel a picivel gyakran kell babakocsival közlekedned, így érdemes olyan táskát választani, amit rá tudsz csatolni. Erre általában a táskára szerelt fogantyúk adnak lehetőséget, amiket a babakocsi karfájára kell rögzíteni.

Bízunk benne, hogy már számodra sem kérdés, hogy miért annyira fontos kiegészítő a pelenkázótáska. A kérdés csak az, hogy milyet érdemes választani, és mire érdemes odafigyelni, amikor a tökéletes változat után kutatsz. Ha szem előtt tartod azokat a jellemzőket, amikől szó volt, akkor hamar megtalálhatod az igazit.

Ajánlatok