accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Valami kreatív szakmára vágysz?

utazomajom /

Manapság már nem is olyan ritka jelenség, hogy valaki felnőtt fejjel határoz úgy, hogy pályát módosít. Amúgy is igen nehéz kamaszként olyan szakmát választani, amelyet aztán egész életünkön át mindig szeretni fogunk. Ugye, erre soha semmilyen garanciát nem kaphatunk? Éppen ezért teljesen természetes, ha valaki 5-10 vagy akár 20 év munka után határoz úgy, valamit teljesen mást szeretne csinálni.

Ha unod a régi szakmádat, ha jobban szeretnél valami kreatívabbat csinálni, akkor feltétlenül olvasd el mai cikkünket!

Új szakmák a láthatáron!

A fent említett váltásban talán az is szerepet játszhat, hogy számtalan új szakma jelent meg, ami korábban még egyáltalán nem szerepelt a palettán. Ilyen többek között a The Bright Academy lakberendező kurzusa.

Bár az emberek mindig is törekedtek arra, hogy otthonosan és szépen rendezzék be a lakásukat vagy a házukat, azért korábban korántsem volt ennyi lehetőségük. Manapság bútoráruházak, tapétaboltok, festéküzletek és dekorkellékeket árusító webáruházak tucatjai öntik a kínálatukat az otthonteremtőkre. Nem csoda, hogy ha könnyű elveszni a kínálatban!

Ahhoz, hogy valóban stílusosan és harmonikusan rendezdhesd be az otthonodat, mindenképpen érdemes szakember segítségét igénybe venned. Vagy épp elvégezni a fentebb említett képző lakberendező tanfolyamát.

Miért érdemes beiratkozni a kurzusra?

Túl azon, hogy akár a saját otthonodat is igényesen és komfortosan tudod berendezni a tanfolyamon szerzett tudásodnak köszönhetően, még mások otthonát is kézbe tudod venni – természetesen nem ingyen.

Ma már mi sem könnyebb, hiszen az internetnek hála nagyon gyorsan találhatsz magadnak ügyfeleleket. Sőt, ha a baráti és a családi körben is a jó ízlésedről vagy híres, akkor biztosan közülük is kikerülhet az első ügyfeled, ami akár referenciamunkaként is kitűnően fog majd mutatni a portfólióban.

További érv a kurzus mellett, hogy akár az otthonod kényelméből is el tudod végezni a képzést, lévén, hogy távoktatás formában valósul meg. Így akár a családdal, akár a mostani munkáddal könnyen össze tudod egyeztetni. Sőt, lakhatsz az ország bármely pontján, a tanfolyam számodra is elérhető, csupán stabil internetre és számítógépre lesz szükséged. A kurzus jól átgondolt modulokból épül fel, így az alapoktól kezdve rendszerezetten fogsz elsajátítani minden szükséges tudáselemet.

Merj váltani!

Ha valóban az a vágyad, hogy enteriőröket hozz létre, hogy különféle stílusú otthonokat alkoss meg, akkor mindenképpen azt tanácsoljuk, hogy kezdj el tanulni.

Sosem késő váltani, így a pár hónapos kurzus elvégzése után, amely során ráadásul még a vállalkozói tevékenység mibenlétéről is szó esik majd, nagyon gyorsan pénzre tudod váltani a tudásodat.

Ha szeretnél tehát egy új szakmát, ha szeretnéd nap mint nap megélni a kreativitásodat, akkor a The Bright Academy lakberendező képzése éppen ideális lesz a számodra!

Ajánlatok