accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Válasszunk környezetbarát, fából készült gerendát!

utazomajom /

A fát, mint az építőipar egyik alapanyagát már nagyon régóta hasznosítja az emberiség. Számos olyan előnyös tulajdonsággal rendelkezik, mellyel nagyszerű hő- és hangszigetelőként, illetve a pára elleni védelem megvalósításban is kiváló választás lehet.

Steico gerendaelemek felhasználása

A Steico wall fantázianéven ismert gerendák felhasználása igen sokrétű lehet. Számos olyan előnyös szerkezeti tulajdonsággal rendelkeznek, amit a moduláris építőelemek tudhatnak magukénak.

Éppen ezért egyszerűen felhasználhatóak, és a beépítésük nem igényel különösebb előkészületet sem. Alkalmazhatóak a fából készült épületek esetében a padlózat vagy a falszerkezet megépítéséhez, továbbá alkalmasak arra is, ha egy lakóépületet bővíteni szeretnénk.

Olyan innovatív farostmodul-szerkezetekről van szó, melyeket függőleges, valamint vízszintes szerkezetekben egyaránt alkalmazhatunk. Továbbá magukban hordozzák a szendvicspanelek minden előnyét. Mivel környezetbarát építőanyagról van szó, így sokban hozzájárulnak az egészséges lakóklíma kialakításához.

Miért érdemes fából készült gerendát választani?

A fának rengeteg előnyös tulajdonsága van, amit építőanyagként érdemes kiaknázni. Ezek közé tartozik például a páravédelem, illetve a kiváló hang- és hőszigetelő képessége. Ugyanis megvan az a pozitív tulajdonsága, hogy sem a nagy hőség, sem a cudar hideg nem árt neki. Sőt, a nedvességnek is kiválóan ellenáll, így a fából készült gerendaelemek rendkívül tartósnak mondhatóak.

Mivel egy természetes alapanyagról van szó, így egészségre kártékony hatású adalékokat nem tartalmaz. Amennyiben Önnek is fontos, hogy ne csak környezetbarát, hanem egészséges otthont is teremtsen, használja a Naturica Groupnál kapható Steico építőelemeket.

Mikor nevezhetünk egy építőelemet környezetbarátnak?

Ahhoz, hogy bármilyen építőelem, például egy gerenda környezetbarát minősítést kaphasson, számos feltételnek meg kell felelnie. Az egyik ezek közül, hogy olyan alapanyagokat kell az előállítás során felhasználni, melyek megújuló forrásból származnak.

Ez a Steico I gerendáknál megvalósul, hiszen előállításukhoz fára van szükség. Ez egy olyan alapanyag, melyet megfelelő körülmények között előállítva, fenntartható alapanyagforrásról beszélhetünk. Jó kezekben, a szakszerű megmunkálás során a fa egy kimagasló tulajdonságokkal rendelkező építőanyaggá változik.

Továbbá fontos szempont, hogy az a faanyag, melyből az építőelemek készülnek FSC minősített erdőgazdálkodásból származzon. Hiszen csak így garantálható, hogy a felhasznált és kivágott fák helyére újat ültetnek.

A Steico építőelemek felhasználása során keletkezett hulladék újrahasznosítható, sőt a maradékok továbbhasznosíthatóak és visszaforgathatóak, mely még környezetbarátabbá teszi felhasználásukat.

Ajánlatok