Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon icon-hotels Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

Vége az ingyen repkedésnek az Erste WizzAir hitelkártyával?

2019. január 29. kedd, 14:44 - utazomajom
Hírek

Eredetileg nem szerettem volna erről a témáról írni, de annyira sokan kerestetek ezzel kapcsolatban, hogy nagyon röviden összefoglaljuk a változásokat.

Az Erste WizzAir hitelkártyát okosan használva a költéseid után 2-4%-ot írtak jóvá, amit a repülőjegyre vagy egyéb szolgáltatásra használhattál fel. Sokszor üdvözlő bónusz is járt az újonnan csatlakozóknak. Ha jártál már bevásárlóközpontban vagy a repülőtéren, akkor biztosan találkoztál már azzal, hogy hirtelen eléd ugrott egy fiatal aki, aki helószeretszrepülni, vagy sziarepülnélingyen köszönéssel hívta fel magára a figyelmet (azon túl, hogy ki kellett kerülni:). Legtöbbeknek onnan ismerős ez a kártya, sajnos nem mindig a legjobb ügyfelekhez került ezáltal.

Egyébként annak, aki amúgy is Wizz Air-el utazott volna, megérte kiváltani.

Korfura is gyűjthetted a pontokat.

Aki okosan kihasználta a kártya nyújtotta lehetőséget és az utcájában, lépcsőházában mindenkinek Ő fizette a rezsijét, szép számokat tudott vele produkálni. A szürke és fekete zónákra ebben a cikkben nem térnék ki, de ha valaki igazán “rafkós” volt, milliós költéseket generálhatott magának.

Valószínűleg többek között ezt elégelhette meg az Erste bank, ezért a honlapján közleményben tájékoztatja a közönséget, hogy 2019. január 7-től felfüggeszti a Wizz Air Bankkártya értékesítését, április elsején pedig megszűnik. Ügyfeleit pedig emailben értesítette az újdonságokról.

A kiszamolo.hu blog gyűjtötte össze a hitelkártya fő változásokat

  1. Márciustól csak 1% jár az eddigi 2 helyett. A Wizz szolgáltatásokra 2% a korábbi 4 helyett.
  2. Csak 250.000 Ft/hó költésig jár a pont, nem az egyéni keretig, így kb. évi 30.000 forintot gyűjthetsz összesen (1 százalékkal számolva), ráadásul csak a Wizz-nél költheted el.
  3. Áprilistól automatikusan és azonnal átvezetik a pontokat a Wizz számlára, így két év helyett csak egy évig tudod gyűjteni, majd fel kell használnod.
  4. Júniustól a kártyához járó Wizz Discount klub tagság is csak standard lesz, ami 2 főre érvényes.

Tehát, a Wizz Air hitelkártya megmarad, konstrukciója megváltozik (fent említett pontok) a betéti kártya vagy más néven bankkártya pedig megszűnik.

Mi eddig sem használtuk ezt a kártyát, szerintünk ez a legjobb utazós bankkártya. Mindemellett kétségtelen, hogy sokaknak jó választás volt a Wizz Erste hitelkártya, a második legjobb véleményünk szerint.

Talán ez is érdekelhet