accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Közvetlen járatokat indít a Wizz Air az foci EB helyszíneire!

utazomajom /

Ugyan egy év csúszással, de június 11-től végre valóban elkezdődik a labdarúgó-Európa-bajnokság, amelynek – Budapesttel együtt – tíz lenyűgöző európai helyszín ad otthont. A járványhelyzet javuló tendenciáinak és a Wizz Air újraindított járatainak köszönhetően, Budapest mellett akár Rómában vagy Münchenben is élőben élvezhetjük a meccseket.

A szórakozás és a német sörkultúra fellegvára, München a Németország-Magyarország összecsapásnak ad otthont június 23-án. Bajorország fővárosa azonban nemcsak a sportág, hanem az utazás szerelmeseit is várja. A város a turistáknak is különleges élményeket tartogat: a világ legnagyobb sörcsarnoka mellett a katedrális, illetve a híres müncheni angolpark is kihagyhatatlan látnivaló.  Németország jelenleg egy 72 óránál nem régebbi negatív PCR-teszttel, vagy az ország által elismert oltási igazolvánnyal várja látogatóit, ezzel is biztosítva a lehető legbiztonságosabb környezetet a turisták számára.

Ha azonban a határozott német futball helyett inkább a calcio-életérzés állna hozzánk közelebb, akkor irány az újonnan nyílt Wizz Air bázis repülőtere Rómában. Az olasz főváros az egyik negyeddöntő helyszínéül is szolgál, így a legendás látnivalók mellett a pezsgő olasz sportélettel is megismerkedhetünk. A jelenleg érvényben lévő olasz szabályozásnak megfelelően az utazóknak egy 48 óránál nem régebbi negatív PCR-tesztet szükséges az érkezéskor bemutatniuk.

A Budapestről újraindított német és olasz járatok listája:

ÚTVONAL JÁRATSŰRŰSÉG ÚJRAINDULÁS DÁTUMA
BUDAPEST – MILÁNÓ MALPENSA kedd, szombat 2021. május 31.
BUDAPEST – RÓMA-FIUMICINO kedd, szombat 2021. június 1.
BUDAPEST – CATANIA (SZICÍLIA) kedd, szombat 2021. június 5.
BUDAPEST – BARI hétfő, péntek 2021. június 6.
BUDAPEST – DORTMUND kedd, szombat 2021. május 30.
BUDAPEST – BERLIN BRANDENBURG szerda, vasárnap 2021. június 16.
BUDAPEST – MÜNCHEN szurkolói járat 2021. június 23.

A Wizz Air légitársaság továbbra is kiemelt figyelmet fordít az egészségügyi és járványügyi intézkedések betartására, így fedélzetein is minden biztonsági előírásnak eleget tesz. További információk az egészségügyi előírásokról a weboldalon vagy a WIZZ mobilalkalmazásán találhatók.

Ajánlatok