accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Fontos változás a Wizz Air ingyenes utasfelvétellel kapcsolatban: tovább szigorodik a rendszer

utazomajom /

A Wizz Air tájékoztatja utasait, hogy június 12-től utasfelvételi folyamataiban változás lép fel. Valamennyi járat esetében a korábban 48 órás check-in időszak 24 órásra módosul, így az utasok számára egy nap áll majd rendelkezésre, hogy online, a felszállás előtti három óráig bezárólag elvégezzék az utasfelvételt.

A légitársaság minden utasát értesítette korábban a változtatásokról, akik közvetlenül a Wizz Air felületein vásárolták meg jegyeiket.

A változás nem vonatkozik azokra az utasokra, akik a Wizz Air felületein a jegyvásárlást követően ülőhelyet is foglaltak. Számukra a felszállás előtti három óráig bezárólag harminc napig nyílik lehetőség az utasfelvételre. – áll a közleményben.

A szigorítás mögött két tényező is állhat. Egyrészt ezzel próbálja a Wizz Air ösztönözni az utasokat, hogy vásároljanak fix ülőhelyet a repülőjegy foglalásakor, illetve ha valaki elmulasztja az utasfelvételt, akkor ‎15.600 Ft-os díjat kell fizetnie utasonként és irányonként. Ez a díj sok esetben nagyobb, mint maga a repülőjegy ára.

Ajánlatok