accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Augusztus 20-án ismét a Lánchíd felett húz el a Wizz Air utasszállítója, itt a részletek

utazomajom /

A Wizz Air, Európa leggyorsabban növekvő és legfenntarthatóbb: légitársasága különleges és látványos légibemutatóval készül a Szent István-napi augusztus 20-i ünnepségére. Mint minden évben, a Magyarország születésnapját körbeölelő háromnapos eseménysorozat több száz programmal várja a fővárosba látogatókat, amelyhez a Wizz Air idén is csatlakozik egy lélegzetelállító produkcióval.

Idén is a légitársaság legtapasztaltabb pilótái szolgáltatják a műsort, hogy lenyűgözzék a fővárosban ünneplő közönséget. A Wizz Air célja kifejezni tiszteletét az államalapítás ünnepe előtt, ahogyan az is, hogy szórakoztassa az érdeklődőket egy nem mindennapi attrakcióval, amelyet Budapest központjában tekinthetnek majd meg. A Wizz Air repülőgépe olyan alacsonyan repül majd a Lánchídtól egészen a Margit-szigetig, amit ritkán láthat széleskörű nézősereg.

A Wizz Air A321neo repülőgépét Oláh Gergely, Budai József és Pethes Ákos repüli majd Budapest festői látképe felett. Oláh 16 éve repül a WIZZ-nél, oktató-, vizsgáztató kapitány, és jelenleg kiképzési vezető, több mint 10.000 óra repülési tapasztalattal rendelkezik az Airbus 320-as repülőgépcsalád különböző típusain. Budai József oktató- és vizsgáztató kapitány, 13 éve dolgozik a Wizz Air-nél, több mint 8000 órát repült eddig karrierje során a repülőgépcsaláddal, és jelenleg kiképzési vezető-helyettes. Pethes Ákos oktatókapitány, 2011 óta repül a légitársaságnál és 7500 repült órát töltött eddig a levegőben.

A légi bemutatón látható Airbus A321neo repülőgép a leghatékonyabb egyfolyosós repülőgép, amely kategóriájában a legalacsonyabb utas kilométerenként számított üzemanyag-fogyasztással rendelkezik. A Wizz Air új generációs Airbus A321neo repülőgépét két Pratt and Whitney kétáramú (turbofan) hajtómű hajtja. 239 ülőhelyével, egyosztályos konfigurációban maximális rugalmasságot és alacsony üzemeltetési költségeket kínál a légitársaság számára, miközben kivételes üzemanyag-megtakarítást is biztosít, köszönhetően annak, hogy az A321ceo repülőgéphez képest is 10%-kal kevesebbet fogyaszt.

 

Ajánlatok