accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Kíváncsi vagy hova milyen feltételekkel utazhatsz? Itt a Wizz Air utazástervező.

utazomajom /

A Wizz Air elindította Utazástervező Térképét. Az új, folyamatosan frissülő keresőfelület segítségével az utasok a keresés pillanatában tájékozódhatnak a WIZZ hálózatában számukra elérhető úti célokról, emellett pedig a koronavírus elleni védekezés miatt érvényben lévő friss utazási korlátozásokról is információt találnak az oldalon.

Ezekben a bizonytalan időkben az utasok a Wizz Air Utazástervező Térképére támaszkodva láthatják az üzemelő járatokat, egy színkódos rendszer pedig az éppen aktuális utazási szabályozásokat mutatja. A térkép használatához az utasoknak elég az indulási reptérre kattintani, ezt követően pedig bármelyik, a WIZZ hálózatán belül elérhető úti célt ki tudják választani. Az országok és reptereik az érvényben lévő helyi korlátozásoktól függően különböző színkódokat kaptak: a zöld kategóriába sorolt országokban nincsenek megkötések a légi beutazást illetően, a sárga kategóriánál már részleges szigorításokra kell számítani az országba történő belépéskor (teszt, karantén vagy tartózkodási engedély), míg a piros jelzéssel ellátott országoknál teljes vagy részleges belépési korlátozás van érvényben.

Az utasok az általuk kiválasztott útvonalra kattintva egy ország-specifikus információs oldalra jutnak, ahol az utazást érintő szabályokról és egyéb, az utazáshoz kapcsolódó részletekről tudnak bővebb információt szerezni. Itt a helyi kormány legfontosabb weboldalait, hasznos utazási oldalakat, valamint az utazás előtt kötelezően kitöltendő nyomtatványok linkjeit találják meg.

Az Utazástervező Térkép naponta, közép-európai idő szerint 18:00 órakor frissül, de a Wizz Air azt ajánlja utasainak, hogy indulás előtt többször ellenőrizzék a beutazási feltételeket, ugyanis ezek gyakran napi szinten változnak. Emiatt is érdemes igénybe venni a WIZZ Flex szolgáltatást, amelynek segítségével az utasok egy váratlan esemény, időpont- vagy útvonalváltoztatási igény esetén egyszerűen  átfoglalhatják repülőjegyüket egy másik WIZZ-járatra, ezzel is kényelmesebbé téve az utazást ezekben a bizonytalan időkben.

„Akár az utazásról, akár a weboldal használatáról van szó, mi mindig az ügyfélélmény javítására törekszünk, az új platform segítségével pedig utasaink könnyebben tájékozódhatnak arról, hova tudnak elutazni. Hiszünk benne, hogy az Utazástervező Térképpel utasaink nyugodtabban tervezhetik utazásukat, hiszen a rendszer mindig a legfrissebb információkkal segíti őket, így újabb izgalmas desztinációkat fedezhetnek fel a WIZZ hálózatában. A célunk egyszerű: a megfizethető utazás révén egy szabadabb élet lehetőségét megteremteni az emberek számára, e vállalásunk teljesítéséhez pedig egy újabb eszköz az Utazástervező Térkép” – mondta el Poós Zsuzsa, a Wizz Air marketingigazgatója

Ajánlatok