accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Erősít a Wizz Air: 9 útvonalon sűríti járatait az őszi/téli szezonra

utazomajom /

A Wizz Air örömmel jelenti be, hogy a megnövekedett kereslet miatt újabb 9 népszerű útvonalán bővít a magyar fővárosból, nem kevesebb mint 14 új járattal hetente. Október elejétől a népszerű egyiptomi üdülőváros, Sarm es-Sejk is közvetlenül elérhető lesz Budapestről heti két alkalommal.

Az egzotikus Abu Dhabi, Hurghada, Madeira és Tenerife mellett Alicante, Madrid és Milánó is könnyebben elérhetővé válik a magyar fővárosból: a Wizz Air minden korábbinál több járatot kínál hetente ezekre a desztinációkra az utazni vágyóknak. Emellett a nagyérdeklődésre való tekintettel a Bázelbe és Keflavíkba tartó járatok száma is tovább bővül.

Azoknak, akik most tervezik az utazást, külön jó hír, hogy szeptember 20-ig rendkívüli, 20 százalékos kedvezménnyel foglalhatók jegyek ezekre az útvonalakra. A sűrített járatok és az új útvonal október 6-i indulással foglalhatóak, a jegyek már elérhetőek a Wizz Air weboldalán és applikációján keresztül.

A Wizz Air elkötelezett a magyar piac mellett és az utasok igényei alapján fejleszti, bővíti a hálózatát, így októbertől az alábbi útvonalakon növeli járatainak sűrűségét:

Budapest – Abu Dhabi heti 3 alkalom helyett 6x

Budapest – Alicante heti 2 alkalom helyett 3x

Budapest – Madeira heti 2 alkalom helyett 3x

Budapest – Hurghada heti 2 alkalom helyett 3x

Budapest – Keflavík heti 2 alkalom helyett 3x

Budapest – Tenerife heti 4 alkalom helyett 5x

Budapest – Madrid heti 4 alkalom helyett 5x

Budapest – Bázel heti 5 alkalom helyett 7x

Budapest – Milánó heti 10 alkalom helyett 11x

Sarm es-Sejk

Az új egyiptomi járatot pedig az alábbi sűrűséggel és jegyárakkal indítja el: október 6-tól heti két alkalommal.

 

Ajánlatok