accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

“Világszínvonalú ügyfélkiszolgálása” miatt az Év Vezető Európai Diszkont Légitársaság a Wizz Air

utazomajom /

A Wizz Air nagy örömmel jelenti be, hogy átvehette Az Év Vezető Európai Diszkont Légitársaságának járó díjat a 30. alkalommal megrendezett World Travel Awards eseményén. A vállalatot többek közt azért ismerték el, mert elkötelezett a világszínvonalú ügyfélkiszolgálás kialakításában, miközben a fenntartható repülés területén is úttörő munkát végez.

A World Travel Awards a turisztikai iparág legnagyobb kiválóságait és innovációt díjazza. Az elismerés megerősíti, hogy a Wizz Air nemzetközi szinten tölt be vezető szerepet az utasok páratlan minőségű kiszolgálásában és a környezettudatos szemléletben.

„Hihetetlenül megtisztelő számunkra, hogy a zsűri a Wizz Airnek ítélte ezt a rangos díjat. Ez megerősíti hitünket abban, hogy a magas szintű ügyfélkiszolgálás és a fenntartható repülés iránti elkötelezettségünk a helyes út. Az elismerés bizonyítéka csapatunk nagyszerű munkájának és utasaink hűségének”mondta Radó András, a Wizz Air szenior kommunikációs vezetője, aki a grúziai Batumiban vette át a díjat.

A Wizz Air következetesen bizonyította fáradhatatlan törekvését az ügyfélkiszolgálás fejlesztésében: csak tavaly több mint 45 millió utasának nyújtott kellemes, zökkenőmentes és megfizethető utazási élményt. A fenntarthatóság iránti elkötelezettségét pedig mi sem igazolhatná jobban, mint a flottájában található üzemanyagtakarékos repülőgépeinek száma, beruházásai a fenntartható üzemanyagok fejlesztésébe, a légitársaság munkatársainak sokszínűsége – a kollégák 100 különböző országból érkeztek –, valamint a környezeti hatások csökkentésére fordított kiemelt figyelem. A Wizz Air az elmúlt években folyamatosan redukálta szén-dioxid-kibocsátását, amely az iparágban kiemelkedően alacsonynak számít. Az ambiciózus fenntarthatósági stratégiájának részét képezik továbbá azok a változtatások, amelyeket 185 repülőgépén valósított meg, beleértve az áttérést a biológiailag lebomló evőeszközökre, a szintetikus bőrrel bevont ülések használatát, a pilóták nyomtatott fedélzeti anyagainak elektronikus eszközökkel való helyettesítését.

A légiközlekedési iparág fejlődésével párhuzamosan a Wizz Air továbbra is kitart küldetése mellett, hogy kivételes szolgáltatást nyújtson az utazni vágyóknak. A World Travel Award elismerése jelképezi mindazt az odaadást, amit a légitársaság az utasok és a környezetünk iránt tanúsít.

Ajánlatok