accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

A TUI közvetlen járatot indít Bécsből a Zöld-foki-szigetekre, Sal szigetére

utazomajom /

a TUI újra közvetlen járatot indít a téli szezonban Bécsből a Zöld-foki-szigetekre. A partner Smartwings légitársaság első járata 2023. december 22-én délelőtt indul Bécsből, és 2024. május 10-ig minden pénteken szállítja a TUI vendégeket a Zöld-foki-szigeteki Sal szigetre.

„Örülök, hogy három év szünet után ismét közvetlenül Bécsből kínálhatjuk utasainknak a népszerű Zöld-foki-szigeteket” – mondja Gottfried Math, a TUI Austria vezérigazgatója. Sal szigetén található néhány saját márkás szállodánk, mint például a TUI Blue, a RIU és a Robinson, így különösen fontos volt számomra, hogy a sziget ismét a repülési programunk része legyen. Így ez a fantasztikus úticél mindössze néhány órás repülőúttal újra elérhető ügyfeleink számára.”

Igazán eredeti célpont távol a tömegturizmustól

A Zöld-foki-szigetek ideális tipp a kalandvágyó utazóknak és a tömegturizmustól távol eső, eredeti úti célok szerelmeseinek. Évente körülbelül 350 napsütéses napjával remek téli úti cél, és a Bécsből induló közvetlen járatnak köszönhetően néhány óra alatt elérhető. A Zöld-foki-szigetekhez tartozó Sal hét kilométer hosszú homokos strandjával, kristálytiszta vizével különösen népszerű a pihenni vágyók körében. A sziget vonzza a párokat, családokat, valamint a lovas- és vízisportok szerelmeseit. A szállodai kínálatban az apartman-hotelek, a kizárólag felnőtteket fogadó szállodák és az all-inclusive klubok is megtalálhatóak.

A TUI különösen autentikus utazási élményt kínál Sal szigetén a TUI Collection kirándulásain keresztül, amelyek nem csak élvezetesek, de olyan fenntarthatósági kritériumoknak is megfelelnek, mint például a környezeti hatás minimalizálása és a helyi lakosság bevonása. A Zöld-foki-szigetek egyik legnépszerűbb kirándulása a vezetett “Postcard Motifs Sal Tour”, ahol a vendégek egy nap alatt megtekinthetik a sziget legnagyobb látványosságait: élvezhetik a Kite Beach és a Murdeira-öböl gyönyörű partszakaszait, Pedra Lume sós tavait és a Buracona lagúnában található “kék szemet”.

Neked ne mondja meg senki, hogy hova utazz olcsón? Válaszolj néhány kérdésre és nyerj 300 ezer forint értékű utazási utalványt!

Aktív nyaralás a Zöld-foki-szigeteken

Sal szigeten, Santa Maria-ban 2019 decemberében nyílt, kizárólag felnőttek által látogatható Robinson Cabo Verde klub különösen kedvelt az aktív nyaralók körében. A vendégek a magas szintű szórakoztató programok mellett egyéni sportkalandokban vehetnek részt. A nap fénypontja a finom homokos tengerpartok mérföldjein átívelő naplemente. A hét éjszakás Robinson Cabo Verde szállás ára április 26-i bécsi indulással kétágyas szobában, all inclusive ellátással, személyenként 1560 eurótól indul.

A Dunas de Sal design hotel körülbelül 300 méterre fekszik a finom homokos strandtól, amely ideális pihenést kínál pároknak, jógaórákkal és spa használattal. A négycsillagos Dunas de Sal szállodában kétágyas szobában hét éjszakás tartózkodás, reggelivel és bécsi indulással 999 euró /fő-től elérhető január 12-i indulással.

A családbarát RIU Palace Santa Maria 2021 tavaszán nyitotta meg kapuit. A modern és magas minőségben berendezett ötcsillagos szálloda több aquaparkkal rendelkezik és 12 éves korig animációs programokat szolgáltat a gyermekek számára. Közvetlenül a finom homokos tengerparton található szálloda egyedülálló hangulattal várja a családokat. A RIU Palace Santa Maria hét éjszakás tartózkodásának ára, személyenként kétágyas szobákban – beleértve az all inclusive ellátást és a bécsi repülőjegyet –, 1486 eurótól érhető el, február 23-i indulással.

Ajánlatok