accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

12. nap – Doi Inthanon Nemzeti Park

utazomajom /

Aznap egy újabb túrára fizettem be, a Doi Inthanon Nemzeti Parkba, ahol Thaiföld legmagasabb hegye található. Ez egy drágább túra volt, mint az előző, mivel ahhoz képest luxus körülmények között zajlott, viszont a park legszebb részeihez vezetett. Maga a túra nagyon egyszerű volt, egy 3,5 km-es útvonalon vezetett végig, így azoknak is ajánlom, akik nem vállalkoznának egy több napos, nomád körülmények között zajló kalandtúrára. A nemzeti parkban kb. 10 fokra lehet számítani, így érdemes melegen öltözni. Sajnos mi ködös időben érkeztünk, így a kilátónál nem tudtunk gyönyörködni a panorámában, de a dzsungel növényzete, a pagodák és a vízesések így is magukkal ragadóak.

A legtöbben az ország déli szigeteit célozzák meg thaiföldi utazásuk során, pedig az északi rész is gyönyörű. A történelem, a thai kultúra és a hegyek kedvelőinek mindenképpen ajánlom Chiang Mai felkeresését, hiszen rengeteg programlehetőség kínálkozik a második legnagyobb thai város környékén. Én közel egy hetet töltöttem el itt és nagyon szép emlékekkel gazdagodtam. Akinek több ideje lenne, az Chiang Raiba, az arany háromszögbe és Paiba is ellátogathat. Holnap irány Sukhothai!

Aznapi költés: 13.000 Ft (túrával együtt.)

Ajánlatok