accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

15 éves a Wizz Air: 15% százalék jár az utasoknak ajándékba

utazomajom /

Jegyakcióval ünnepli az évfordulót a Wizz Air!  A Wizz Air első gépe 15 évvel ezelőtt szállt fel Katowicéból Londonba. A vállalat mára a régió vezető légitársaságává fejlődött, amely 44 országban 146 úticélra kínál járatokat. Az évforduló alkalmából különleges akcióval lepi meg utasait a Wizz Air. Minden mai – május 20-ai – foglalás után a jegyár 15 százalékát jóváírják az utasok WIZZ-számláján.

Azoknak az utasoknak, akiknek még nincs WIZZ-számlája, a légitársaság automatikusan nyit egyet, ha regisztrálnak a wizzair.com oldalon. A WIZZ-számláról a későbbiekben kényelmesen és gyorsan vásárolhatnak repülőjegyet, és itt kerülnek jóváírásra a Wizz Air Hitelkártyán kapott pontjaik is.

Példa utazás: Debrecen – Mallorca retúr repülőjegy 7.300 Ft, ebből még 15% visszajár! Kattints ide!

Debrecen – Mallorca retúr repülőjegy 7.300 Ft

A mai akcióban kifizetett jegyár 15 százaléka a foglalástól számított 24 órán belül jelenik meg a számlán. A jóváírt összeget 2019. szeptember 15-éig vásárolhatják le az utasok, de a határidő után induló járatokra is lehet jegyet váltani.

Amennyiben az akció ideje alatt az utas a viteldíjon felül extra kényelmi szolgáltatásokat is vásárol – például a WIZZ Priority-val elsőbbségi beszállást és egy második, nagyobb kézipoggyász fedélzetre vitelének lehetőségét –, akkor a teljes foglalási összeg 15 százalékát írja jóvá a légitársaság a számláján. A Wizz Flex vagy a Wizz Plus csomagban vásárolt jegyekre, valamint a csoportos foglalásokra nem vonatkozik az akció.

Ajánlatok