accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

15 órája várnak Dubajban a Wizz Air utasai, hogy hazajussanak

utazomajom /

Olvasónk, Magdolna osztotta meg 15 órás kálváriáját lapunkkal.

Eredetileg a július 10-én 21:20-kor induló W6 2498 számú Dubai – Budapest járattal indultak volna haza. A repülőtérre időben kiértek, várták a 18:20-as kapunyitást. Mindenki beállt a sorba, majd 20 perc múlva a földi kiszolgálók a pult mögé álltak, majd nagyjából 2 percig az volt látható a kijelzőn, hogy “indulás július 12-én”. Ez lehet, hogy csak valami technikai hiba volt, viszont az biztos, hogy bezárták a kaput, majd mindenkit elküldtek onnan, hogy máshol várakozzanak.

Este 22-23 óra között több részletben, buszokkal különböző szállásokra vitték az utasokat. Magdolnáék vacsorát és reggelit is kaptak, majd visszavitték őket a reptérre reggel 8-kor. Elvileg az új check-in 9-kor kezdődött volna, azonban ennek 11-ig nyoma sem volt. Ezután kiírták az indulást 14:30-ra.

Olvasónk fotója az éjszakai várakozásról

Ebédre egy McDonald’s ​McChicken menü járt. Miután elfogyasztották az utasok a gyorséttermi kaját, a kijelzőről ismét eltűnt az indulás időpontja. Hiába kérdezték a földi kiszolgálókat, senki sem tudott segíteni.

A kapunyitás helyi idő szerint 13:30-kor lett volna. Egy dolgozó odaterelte őket egy kapuhoz, és ahogy olvasónk fogalmazott: “Mi is csak a csodában bízunk

A dolog érdekessége, hogy a gép, amivel jöttek volna tegnap, mindössze 40 perc késéssel sikeresen landolt Dubaiban. Hogy aztán miért nem szálltak fel, az egyelőre rejtély. Ezen a linken lehet figyelni, hogy éppen mi történik a járattal.

Update: végül helyi idő szerint 14:52-kor felszállt a gép és jelenleg úton van Budapest felé.

Ajánlatok